Adela Popescu a rămas singură la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cum s-a pozat Radu Vâlcan în aeroport

 Laciu Andreea
.

A venit momentul despărțirii de familie și pentru prezentatoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce Cabral a rămas de zilele trecute singur în Republica Dominicană. Radu Vâlcan s-a întors în România, alături de Andrei și Alexandru, cei doi băieți mai mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Abia a rămas fără soț și doi dintre băieți, că Adela Popescu a și început să le ducă dorul, așa cum era de așteptat. Vedeta i-a trimis lui Radu Vâlcan o fotografie în care mulți au observat că ar fi plâns deja după ce a rămas singură la filmări. Drept răspuns, soțul Adelei i-a trimis și el o poză în care apare alături de băieți, după plecarea din Republica Dominicană.

adela-popescu-1-3adela-popescu-1-3

Radu Vâlcan s-a întors în România. Adela Popescu a rămas singură la filmările emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, din Republica Dominicană

După spaima trasă din cauza Uraganului Fiona, lucrurile par să fi revenit la normal pentru cei doi prezentatori ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Primii care au revenit din Republica Dominicană au fost Andreea Ibacka, Tiago și Namiko. Iar acum s-a întors și Radu Vâlcan, împreună cu fiii mai mari. Micul Adrian a rămas alături de mama lui, în Republica Dominicană.

„Mi-a trimis Adela Popescu poza asta de dor, i-am trimis și eu una de și mai dor”, este mesajul postat de Radu Vâlcan, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cabral a rămas singur la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Andreea Ibacka și copiii au revenit în România: „Mi-a plecat familia”

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: „În toate camerele e plin de apă”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul: „Cu ochii rupți, bătut de nevastă…”

Cum se menține în formă Adela Popescu

Arată fabulos, după ce a devenit mamă a treia oară. A recunoscut că nu a reușit să se țină de un program constant de sport, așa cum și-a propus. Nici la vreun regim nu a apelat momentan, după venirea pe lume a micului Adrian.

„Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă.

Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, a povestit Adela Popescu, în exclusivitate pentru Viva.

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii

Au cariere de succes, dar și o viață personală foarte aglomerată, cu cei trei copii. Cu toate că sunt împliniți atât pe plan familial, cât și pe plan profesional, cei doi soți sunt nevoiți să facă și sacrificii.

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi. (…)

Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și 7 luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și la câteva luni după aceea am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape 2 ani’, a susținut Adela Popescu, potrivit impact.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton