Adela Popescu a complotat cu soția lui Cove. Își fac concediul împreună, în Sri Lanka: "Este o vacanță sortită eșecului"

 Andreea Archip
.

Adela Popescu și Cove sunt amici, așa că la finalul lui decembrie vor bifa prima vacanță împreună. Prezentatorii emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV se vor distra alături de familii în Sri Lanka.

938A6253-mod938A6253-mod

Adela, începi noul an cu o vacanță în Sri Lanka. A existat un consiliu de familie cu Radu sau tu ești cea care face documentare și propune escapada?

Povestea vacanței în Sri Lanka a fost în felul următor: Dana Rogoz ne-a povestit atât de multe lucruri frumoase despre Sri Lanka, încât ne-a făcut foarte curioși să o descoperim. A fost o decizie de comun acord cu bilete cumpărate chiar de Paște. Amândoi iubim Asia și abia așteptăm să ajungem acolo.

În alegerea destinațiilor, te influențează și experiențele trăite de prietenele tale, Dana Rogoz și Laura Cosoi?

Absolut, am mare încredere în recomandările prietenelor mele. E frumos că putem călători toate și împărtășim experiențe din toate colțurile lumii.

Cât de mare este gașca cu care plecați în concediu? Știu că face parte și colegul Cove. A fost o simplă sincronizare sau l-ai convins să vi se alăture?

Am luat cina într-o seară și în timp ce povesteam diverse, eu și sotia lui Cove, Flori, am ajuns să vorbim despre vacanță și ne-am dat seama că am vrea să mergem împreună. Și.. asa a început totul.

Este o vacanță adults only sau e un grup de părinți cu copii?

Este o vacanță sortită eșecului. În sensul că suntem cu copiii după noi, deci ne vom organiza ziua în funcție de nevoile lor, care nu sunt puține. Plus că în această vacanță, vor fi și fratele și cumnata mea împreună cu copiii, plus verișoara mea. De Revelion ne vom întâlni și cu Dana Rogoz. Concluzia vacanței: va fi o grădiniță de copii pe plajă.

Apropo, cum s-au schimbat tabieturile voastre de cuplu de când sunteți părinți? Reușiți să mai aveți escapade în doi?

Escapade? În niciun caz. Dacă reușim să lipsim două ore la un film, considerăm că am fost plecați într-o super lună de miere. Lipsim de lângă ei în prima parte a zilei, așa că, din momentul în care ne strângem acasă nu prea mai plecăm. Mărturisesc că serile în care adorm mai devreme, ne vine să deschidem o șampanie de fericire.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton