Adda a suferit de depresie: „Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine”

 Martin Lorena
.

Adda a suferit de depresie. Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta, deși acum are o carieră de invidiat și o viață de familie absolut superbă, în trecut a suferit de depresie. Blondina a povestit fanilor săi de pe Instagram sentimentele care o încercau în acea perioadă și a tras un semnal de alarmă cu privire la lupta cu astfel de stări. Iată ce mesaj a postat cântăreața pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci are parte și de iubire necondiționată din partea soțului și băiatului ei. Deși în prezent lucrurile sunt destul de bune în viața cântăreței, ea a mărturisit că în trecut a suferit de depresie. Blondina a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a vorbit deschis despre acea perioadă dificilă din viața ei.

adda-depresieadda-depresie

Aceasta a povestit cu lux de amănunte stările care o încercau, dar și persoanele cu care vorbea în acea perioadă. Se pare că doar părinții săi și o prietenă apropiată i-au fost alături.

Citește și: Cum se manifestă boala de care suferă Adda și cât de gravă e:'Stai cu frica aia mereu'

Citește și: Motivul pentru care Adda încă doarme cu fiul ei de 5 ani:'Eu vreau să-l știu liniștit'

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală:„Credeam că e sfârșitul Pământului’

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:„O să plec în…’

Adda a suferit de depresie

Adda a povestit pe rețelele de socializare cum s-a manifestat depresia de care a suferit. În toamna anului 2011, diva se afla într-un punct foarte dificil al vieții ei. Aceasta a mărturisit că nu avea pe nimeni lângă ea și că mutarea de la casa părintească a reprezentat o adevărată traumă pentru ea.

…) Ușor, ușor începeam să o iau razna. Nu știam exact ce, dar așteptam. Telefonul suna din ce în ce mai rar, în afară de părinții mei și o prietenă bună nu mă suna nimeni. (…) Realitatea era alta: singurătate, depresie. Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine. (…).”, a povestit Adda pe pagina ei de Instagram.

Cum l-a cunoscut pe soțul ei

În iulie 2014, Adda îl întâlnea pe bărbatul care urma să îi devină sprijin pentru tot restul vieții. Ea și Cătălin s-au întâlnit într-un bar. Acolo, Cătălin se uita insistent la artistă, care l-a observat imediat!

„Cum îl descriu: Cum să mă descriu când sunt cu el? L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. (…) Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da stați liniștitți că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă Cătălin.', a povestit ea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton