Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni: ”Am greșit amândoi unul față de celălalt”

 Calin Maria Bianca
.

Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni. Totul pare a fi roz în industria muzicală, în care orice artist îi zâmbește altuia. Ei bine, Adda a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit că ani și ani la rând nu a vorbit cu Marius Moga. Totuși, din fericire, și-au dat seama că ambii au greșit în cearta pe care au avut-o, astfel că acum au dat uitării cele întâmplate. Iată ce dezvăluiri a făcut frumoasa artistă despre împăcarea dintre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni. Adda și Marius Moga s-au evitat ani de zile. Nu și-au vorbit, deși deseori s-au întâlnit la numeroase evenimente. În trecut, cei doi au avut parte de discuții aprinse, totul pornind tot de la industria muzicală în care amândoi lucrează. Și-au purtat ranchiună, însă într-un final au ajuns la concluzia că o prietenie este mult mai importantă decât discuțiile pe baza melodiilor pe care le fac.

adda-1-1adda-1-1

Nu doar că s-au împăcat și au îngropat securea războiului. Marius Moga a fost dispus chiar și să participe la lansarea cărții artistei, unde a susținut-o ca un adevărat coleg de breaslă ce este. Și-au cerut unul altuia iertare și au ajuns la concluzia că amândoi au greșit de-a lungul timpului. Frumoasa cântăreață a decis astfel să le spună fanilor despre împăcarea lor, vorbind pe larg legat de acest subiect.

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Citește și: Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog:„Am auzit zgomote în casă. Sunt bântuită de…'

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:'Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer'

Citește și: Jo a izbucnit în plâns la TV, după o ceartă cu Liviu Vârciu:”Ce-s vedetismele astea?”

Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni

Cu ani în urmă, Adda spunea că „n-o să mai calce' în studio-ul de înregistrări al lui Marius Moga. De atunci, mult timp nu și-au vorbit și s-au „înțepat' indirect de fiecare dată când aveau ocazia. Azi, cei doi văd cu alți ochi situația din trecut. Au șters totul cu buretele și au decis ca dincolo de domeniul muzical, trebuie să fie în primul rând oameni. Frumoasa artistă a vrut să vorbească public despre ceea ce s-a întâmplat între ei de-a lungul timpului.

Acum câțva ani am spus că n-o să mai calc în studio-ul lui. Nu am vorbit o perioadă destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzica și recunosștința!

E fain tare când oamenii se iartă. Într-o industrie care nu iartă pe nimeni. O lume care strică și întunecă minți. Șifonează caractere transformându-le în personaje fără indentitate. O anxietate dată cu sclipici și praf de zâne. O lume în care ești mâncat dacă nu muști primul. O câinărie' pentru cel mai mare os. Mai dă-l în spanac de os.

Până la urmă suntem doar copiii ăia care și-au dorit să facă muzică pentru OAMENI! Și asta ar trebui să fie tot ce contează! @iammariusmoga', a scris Adda, în cadrul postării.

Adda, discuții aprinse și cu CRBL

Ei bine, Marius Moga nu a fost singurul cu care Adda ar fi avut discuții aprinse în trecute. Frumoasa cântăreață s-ar fi certat destul de dur și cu CRBL. Acest episod a marcat-o profund, astfel că a vorbit despre el inclusiv în cartea pe care a lansat-o de curând. Se pare însă că în cazul cântărețului nu a existat loc de împăcare cum a fost cu Marius Moga, semn că lucruruile au fost mult mai dure, de fapt.

M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă. În momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine. Deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap. Îmi venea să-l bat. Să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime.(…)., a povestit Adda.

Adda a scris o carte despre viața ei de până acum

Adda și-a lansat propria carte de curând. Frumoasa artistă a povestit toate momentele ei frumoase de până acum, însă și cele mai cumplite clipe prin care a trecut. De la anii copilăriei, la cei ai adolescenței, începutul carierei sale și până la momentul în care și-a întemeiat propria familie și a aflat despre boala Lyme de care suferă și cu care se confruntă zi de zi. Totuși, ceea ce a atras atenția tuturor a fost episodul în care s-a lăsat bătută de un fost iubit.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton