Adda revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză: "Îmi înving teama..."

 Raiciu Adriana
.

După mai bine de un an în care s-a tratat pentru o afecțiune pe care nu o avea, Adda a aflat ce boală are. Îndrăgita cântăreață a fost diagnosticată cu Borelioză și a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta a revenit pe scenă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adda a fost diagnosticată, după aproape doi ani de consultații, cu borelioză. Pentru a reuși să se pună pe picioare și a se vindeca, a fost nevoită să își schimbe cu totul stilul de viață. Mai mult decât atât, în acest moment artista urmează un tratament care impune 26 de pastile pe zi. Astfel, a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

addaadda

Însă, în urmă cu puțin timp, îndrăgita artistă a anunțat că revine pe scenă, după o perioadă de absență. Iată ce a scris pe contul său de socializare!

Citește și: Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave:Mă simt frumoasă

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:Iau 26 de pastile pe zi

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram.În trecut, a avut 128 kg

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat’:„Se purta urât cu mine, foarte urât!’

Adda revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu boreli

După aproape doi ani în care doar primea diagnosticul greșit, Adda a reușit să afle de ce boală suferă. Ei bine, vedeta a fost diagnosticată cu borelioză, fiind o bacterie transmisă de căpușe. Astfel, pentru că nu era deloc bine din punct de vedere medicale, a fost nevoită să se retragă.

Se pare că starea de sănătate a vedetei este din ce în ce mai bună și deja a pășit în studio pentru a trage piese. Ba chiar mai mult, prin intermediul rețelelor de socializare, a anunțat că o să revină pe scenă.

”Bucuroasa sa va spun ca sunt in studio dupa cateva luni de pauza. Imi inving teama de oameni, anxietatea si frica ca nu voi mai putea da totul la maxim. Ca voi fi judecata daca uit cuvinte sau daca voi face ceva gresit'.

Bucuroasa ca am rabdare cu mine si ca am din nou idei si planuri pe care, in curand, le voi pune in practica. Imi sare inima din piept ca incep concertele si ca voi filma clip nou. Recunoscatoare pentru oamenii care au ramas si pentru cei care au plecat. Cam atat despre mine.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Ce progrese a făcut Adda în lupta cu borelioza

Adda a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost nevoită să își schimbe cu totul viața. Ea a renunțat la alimentele nepotrivite și a încercat să fie mai calmă decât înainte. Aceasta a explicat faptul că Borellia nu vine singură, ci împreună cu o infecție care se răspândește în tot corpul.

Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei', a spus ea pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton