Adda, mesaj dur după scandalul cu George Buhnici: "E un terminat"

 Laciu Andreea
.

Adda a decis să se implice și ea după ce declarațiile lui George Buhnici de la TV au stârnit un val uriaș de critici. Cântăreața recunoaște că nu este absolut deloc de acord cu spusele acestuia, dar îi taxează extrem de dur și pe mulți dintre cei care l-au pus la zid pe vlogger.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Cătălin Rizea a fost mereu o fire directă. Nu s-a ferit să își expună public opiniile, indiferent de rezultate. Și de această dată a fost clară, tranșantă și onestă. Artista consideră că mulți dintre cei care îl critică acum dur pe George Buhnici au și ei o parte mare din vină în propagarea unor idei toxice despre femei.

55924139_2305184619532005_5309068383788990464_n-255924139_2305184619532005_5309068383788990464_n-2

Ce spune Adda despre scandalul cu George Buhnici

Cântăreața a postat un text destul de lung pe contul ei de Instagram, iar vorbele ei au stârnit imediat reacții din partea fanilor, dar și a unor vedete de la noi.

„Clar că nu-s de acord cu ce a zis domnu pu#*hnici mici. E un terminat pe viață. Dar mă distrează că s-au trezit toți moraliștii acum. De la bărbați și femei din public, care din scroafe nu ne-a scos după ce am născut. De la ce față ai', ești obeză la 60 kg', ești proastă', ești urâtă' etc. O societate care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne urâm și pe noi, pentru că nu suntem perfecți.

Suntem niște bolnavi cu suflete. Toți! Hai să nu ne mai ascundem după degete. Ne bârfim ca la ușa cortului pentru că avem creierele stricate. Și pozăm în perfecțiunea întruchipată, când suntem putrezi. Educație, tati! Asta ne lipsește! Promovat valori! Asumare, sinceritate. Hai să nu ne mai edităm. Ne țin balamalele să nu ne mai edităm?

Să nu mai băgăm în depresie copii și adolescenți? Nu ne ține! Că suntem niște c*&^ioși. Toți. Și nu ne iubim deloc. Și dacă nu ne iubim, normal că nu-I iubim nici pe ceilalți. Că nu avem cum. Eu mă bucur că încep să cadă măștile. Cu timpul vor cădea mai multe. Că falsitatea și minciuna nu țin la nesfârșit”, a transmis Adda, pe contul ei personal de Instagram.

Citește și: Cât câștigă George Buhnici din Youtube. Contul lui are sute de milioane de vizualizări

Citește și: Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?'

Citește și: Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici:”Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră', o altă prostie pe care a emis-o”

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare. Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Cum au reacționat vedetele după mesajul Addei

La scurt timp după ce artista a postat acest mesaj pe contul ei de Instagram, au apărut primele reacții. Tavi Clonda a comentat cu un emoji ce simbolizează aplauzele, în timp ce Oana Roman a ținut să scrie și câteva vorbe.

„Te iubesc! Sunt de acord cu un text inteligent scris foarte bine. Pentru cine e capabil să îl citească până la capăt și să îl și înțeleagă”, este mesajul transmis de Oana Roman, pe contul de Instagram al Addei.

Adda a fost umilită de un coleg de breaslă

Din păcate, artista a trecut prin experiențe neplăcute din cauza vorbelor urâte spuse de un bărbat din industrie. Cu toate că nu a dat nume, Adda a mărturisit că spusele acelui individ au afectat-o mult.

„Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat.

Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat. Era la niște filmări’, a spus Adda pe YouTube, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton