Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme: „Semn că funcționează. Mă simt ca naiba, dar sunt fericită”

 Dumba Gabriela
.

Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme. Adda și-a informat fanii de pe rețelele de socializare că are febră mare și se simte rău, dar totuși se bucură. Cântăreața, care de un an luptă cu două boli grave, Lyme și Borrelia, a explicat care este motivul pentru care a făcut o astfel de afirmație, spre surprinderea celor care o urmăresc în online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme. Cântăreața a mers, aproape doi ani, la diverși medici, timp în care a primit numeroase diagnostice și tratamente greșite. Într-un final, Adda a aflat că, în realitate, suferă de boala Lyme (Borelioză) și Bartonella, care i-au cauzat probleme de respirație, erupții pe piele, dureri. De câteva luni, ea urmează tratamente de hiperbară, hipertermie și injecții, care nu sunt tocmai confortabile.

2914457115877313027114555232660157802904234n-620×452-12914457115877313027114555232660157802904234n-620×452-1

Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme

Adda a anunțat pe conturile de socializare că a răcit și că organismul ei a reacționat rapid. Deși tratamentul pe care îl urmează îi induce febra, pentru a-și întări organismul, de data asta a făcut febră mare, în mod natural, semn că tratamentul pentru boala Lyme funcționează deja.

„Am febră mare, natural. Nu am COVID. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată.

Este a doua oară, după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie! Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să își facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!', a scris Adda, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de la botezul fiului ei, Iair. A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și: Au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.Șoferul impresarei rupe tăcerea, după ce ar fi fost și el agresat de antrenor: „Am fost lovit cu bestialitate’

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor:’Este disperat. Plânge încontinuu’

Cum se simte Adda acum, după luni de tratament pentru Lyme

Adda a suferit aproape doi ani, din cauza unor tratamente și diagnostice greșite pe care le-a primit. La acea vreme, artista a ajuns la Urgențe cu o reacție alergică, după ce îi apăruseră pe corp erupții, panicându-se totodată.

Mai este un drum destul de lung până la vindecarea completă. Am trecut de prima etapă a tratamentului care, teoretic, ar fi trebuit să fie cea mai dificilă.

Mă simt mult mai bine, simptomele s-au diminuat cu 70%. Merg înainte cu tratamente și injecții.

Doi ani de zile a fost crunt să merg la foarte mulți doctori și să fiu trimisă la psihiatrie. A început brusc, eram acasă, am avut niște erupții foarte urâte și am ajuns la urgențe. S-a dus la trahee, apoi la rinichi, am avut probleme cu respirația.

Apoi au început simptomele neurologice, durerile migratoare. Acesta este primul semn de Borelioză„, a povestit Adda, în urmă cu ceva timp.

Vezi şi cum scazi rapid febra dacă nu ai medicamente!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton