Adda a descoperit cauza bolii de piele pe care o are: "Medicamente luate în exces..."

 Dumba Gabriela
.

În octombrie 2020, Adda a ajuns de urgență la spital și după controale amănunțite i s-a spus că suferă de o alergie extrem de urâtă, declanșată de un antibiotic. Pe piele i-au apărut cicatrici uriașe, iar după luni de analize, Adda a aflat ce anume i-a provocat această boală gravă de piele, care se cheamă dermografism.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dermografism, boala de care suferă Adda este cunoscută și sub numele de urticarie dermatografică și este foarte greu de tratat. Cântăreața s-a lăsat pe mâna unor specialiști din discipline diverse și face si psihoterapie pentru a ține boala în frâu, dacă tratarea ei nu este posibilă.

adda-spateadda-spate

„Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul.

Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome! Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm'… până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând', a scris Adda pe Instagram.

Adda a început o detoxifiere puternică, atât fizică, cât și psihică. Cântăreața a făcut numeroase documentări alături de specialiști pentru a rezolva problema. „ Lucrez cu doctori specializați în medicină cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup si suflet! Ps: Vă recomand cartea Codul vindecarii'.

Alergia cu care se confruntă Adda a fost declanșată de un antibiotic. „ Aia e, mergem înainte! Capul sus! Gândire pozitivă! Acceptare! Iubire de sine și toate alea!', i-a impulsionat vedeta pe cei care trăiesc același necaz ca al ei„, a mai spus cântăreața.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Citește și: Andreea Bălan, pregătită să se mărite din nou: „Sunt tânără. De ce nu?’

„Eu credeam că sunt sănătoasă, până când…”

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut',  spunea Adda în urmă cu câteva luni.

Cu ceva timp în urmă, cântăreața le-a arătat fanilor și o fotografie șocantă cu spatele ei plin de cicatrici.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase',  a adăugat Adda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton