Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor 2023. Dublă eliminare astă seară

 Radulescu Ruxandra
.

Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor. Ediția Survivor România din 28 martie va fi una plină de situații neașteptate, căci urmează o dublă eliminare. Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu vor părăsi competiția din Republica Dominicană. Cei doi concurenți vor trebui să își ia rămas bun de la competiția Survivor România 2023. Iată motivul pentru care Ada Dumitru și fiul lui Cătălin Zmărăndescu a fost nevoiți să-și ia adio de la competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor. Final de cursă pentru doi concurenți din echipa Faimoșilor, în ediția din 28 martie de la Survivor România 2023. Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu sunt nevoiții să părăsească jungla dominicană, după ce au avut parte de câteva situații imprevizibile. Competiția Survivor România 2023 se află în 'Săptămâna unificării', în care 'Faimoșii' și 'Războinicii' se amestecă între ei. De luni în ambele tabere s-au alăturat noii membri noi, adică mentori. Zanni și Elena Chiriac îi ajută pe 'Faimoși' la jocuri, iar Alex Delea și Oana Ciocan pe 'Războinici'. Iată motivele pentru care Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au ieșit din competiție.

survivor-romania-2023-21-martie-razboinicii-care-se-afla-in-pericol-de-eliminare-si-mesajul-lor-pentru_8survivor-romania-2023-21-martie-razboinicii-care-se-afla-in-pericol-de-eliminare-si-mesajul-lor-pentru_8

Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor 2023

Show-ul Survivor 2023 vine cu momente din ce în ce mai palpitante. Luni, taberele 'Faimoșilor' și 'Războinicilor' au dat bătălia pentru Recompensă. Și mentorii au luat parte la probe. Alex Delea chiar a adus 2 puncte echipei sale, în fața lui Zanni, iar Elena alte 2 pentru 'Faimoși', în fața Oanei Ciocan.

Citește și: Crina Abrudan, șocată de Mihai Zmărăndescu, la Survivor 2023: „Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el” / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: „Cel mai frumos cadou'

'Războinicii' au învins cu 10-4, câștigând apoi un picnic cu mâncare pe săturate. În această seară, vom vedea cum mentorii s-au adaptat triburilor, dar și ce îl va determina pe Zanni să spună că 'mai renunț la orgoliu'. Miza din ediția ce se difuzează pe 28 martie este jocul pentru imunitate, însă Faimoșii au parte de ghinion. Ada Dumitru va fi nevoită să părăsească emisiunea din cauza unor probleme medicale, iar Mihai Zmărăndescu va fi eliminat.

Sfatul lui Zanni pentru Faimoși, la Survivor 2023

 Zannidache, unul dintre câștigătorii Survivor, a venit ca mentor pentru Faimoși, în cadrul sezonului actual, și a avut un sfat pentru concurenți, referitor la conflictele care apar între ei.

'Și noi ne certam. Cum făceam să mă fac auzit? Făceam mai urât decât alții. Asta era soluția: Trebuia să-i devorezi! Eu devoram echipa, ca să se supună. Adică, a trebuit să fac rău ca să-mi iau partea. Poate că v-am dezamăgit, dar lumea trebuie să înțeleagă, vere, că aici trebuie să-ți iei bucata.

Și felul în care eu mi-am luat porția a fost să-i dau pe mulți la o parte. E deranjant, e trist, dar ăsta e formatul. Mulți nu l-au înțeles și, dacă nu ești capabil să-l înțelegi, atunci nu ai cum să ai vreo pretenție', le-a spus Zannidache concurenților, în calitate de mentor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton