Ada Dumitru are probleme hormonale din cauza condițiilor de la Survivor 2023: "Nu ni s-au dat pastile..."

 Dumitrache Laura
.

Ada Dumitru a fost eliminată de la Survivor România 2023. Faimoasa a părăsit competiția după ce medicii i-au descoperit o afecțiune la ovare. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a luat legătura cu fanii din mediul online și a dezvăluit că atât ea, cât și fetele rămase la Survivor România se confruntă cu dereglări hormonale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ada Dumitru a părăsit Survivor România 2023 după mai bine de două luni de stat în jungla dominicană. Faimoasa a fost nevoită să plece din competiție din considerente medicale. Recent, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis a vorbit despre provocările din Republica Dominicană.

ada dumiturada dumitur

Ada Dumitru a intrat live pe TikTok după eliminarea de la Survivor România 2023 și le-a răspuns la întrebări internauților. Fosta concurentă a dezvăluit că se confruntă cu dereglări hormonale din cauza condițiile din jungla dominicană.

Citește și: Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor 2023. Dublă eliminare astă seară

Citește și:„Umblă dezbrăcată pe plajă, în fața bărbaților…”. Vica Blochina o atacă dur pe Ada Dumitru, după scandalul de la Survivor 2023

Citește și:Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit: „Acel doctoraș cu care e pozată pe Instagram…'

Citește și:Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit: „Acel doctoraș cu care e pozată pe Instagram…'

Ada Dumitru a fost afectată de dereglările hormonale din cauza condițiilor de la Survivor România

Ada Dumitru a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Actrița a rezistat mai bine de două luni în jungla dominicană, timp în care s-a confruntat cu dereglări hormonale. Ada Dumitru a fost eliminată de la Survivor România din considerente medicale. Vedeta le-a explicat internauților cu ce probleme se confruntă toate fetele de pe insula dominicană. Ada Dumitru a părăsit competiția din cauza unor probleme la ovare.

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu. În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele.

Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân', a dezvăluit Ada Dumitru pe TikTok.

Ada Dumitru: „Mâncam și cocos, de asta, fetele eram balonate”

Ada Dumitru recunoaște că fetele de la Survivor România, inclusiv ea, au avut mari probleme hormonale. Actrița a declarat că mânca orez și cocos, iar din acest motiv, majoritatea fetelor sunt mereu balonate. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis se va întoarce în țară, alături de Mihai Zmărăndescu, eliminat în aceeași seară cu Ada Dumitru.

„Țineam orezul în apă de mare, să fie sărat, că altfel nu îl puteam mânca. În afară de orez, am mâncat și cocos, de asta eram fetele balonate', a mai spus fosta faimoasă.

Ada Dumitru le susține pe Carmen Grebenișan și Ștefan Stănilă, la Survivor România 2023

După eliminare, Ada Dumitru s-a întâlnit cu câțiva concurenti eliminati de la Survivor Balcani, show la care participă persoane din tările balcanice. Întrebată de fani dacă are preferați la Survivor România, Ada Dumitru a declarat că le susține pe Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă.  „Carmen e o fată cu foarte mult bun simț. Și Ștefi ar merita să câștige', a mărturisit Ada Dumitru. De asemenea, Ada Dumitru a declarat că nu o place deloc pe Andreea Moromete.

Ada Dumitru a fost eliminată de la Survivor România pe 28 martie. Aceasta a recunoscut că are probleme medicale, unele ginecologice. „Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de două săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile. E greu să explici ce trăiești aiciVreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat nonstop împreună. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreună. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să vă bucurați în continuare de experiența asta', a transmis Ada Dumitru.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton