Actrița Sayaka Kanda a murit la 35 de ani. Vedeta a dublat vocea Annei în filmul „Frozen”

 Dumitrache Laura
.

Sayaka Kanda era cunoscută ca fiind vocea din spatele personajului Anna din filmul „Frozen'. Celebra actriță din Japonia a murit la vârsta de 35 de ani, după ce ar fi căzut de la etajul 22 al unui hotel din Sapporo. Sayaka Kanda este ficia actorului Masaki Kanda și a cântăreței Seiko Matsuda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lumea filmului din Japonia este în doliu, după ce marea actriță Sayaka Kanda s-a stins din viață. Vedeta a fost descoperită fără suflare sâmbătă, în Sapporo. Actrița de 35 de ani, care îi dădea voce Annei din versiunea japoneză a animatului Frozen, ar fi fost găsită pe o platformă la etajul 14. Sayaka a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Sayaka Kanda a muritSayaka Kanda a murit

Circumstanțele decesului sunt investigate de autorități, nefiind exclus suicidul. Fiica actorului Kanda Masaki și a artistei Matsuda Seiko a avut o carieră în film, televiziune, teatru și muzică. Aceasta a fost căsătorită timp de doi ani și jumătate, iar în 2019 a divorțat.

Citește și: Actorul Jo Min-ki a murit.Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis.Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe:„Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă'

Citește și : Motivul de scandal dintre Lavinia Pîrva și mama ei:„Măi, fetițo, tu ai o problemă'

Sayaka Kanda a murit la 35 de ani

Celebra actriță din Japonia a fost găsită pe 18 decembrie 2021, pe terasa etajului 14 al hotelului de 22 de etaje în care era cazată, în nordul Japoniei. Sayaka Kanda ar fi căzut șase etaje, de la etajul 22 unde seafla, pe o platformă exterioară. Actrița a fost găsită inconștientă, în afara hotelului în care era cazată. Decesul a fost confirmat la scurt timp după ce a fost dusă la spital.

Sayaka Kanda era vocea Annei din versiunea japoneză a filmului Frozen. Ea a jucat, între scurtmetrajul „Bean Cake' al lui David Greenspan, recompensat cu Palme dOr la Festivalul de la Cannes. Presa japoneză a scris că Sayaka juca rolul Eliza Doolittle în producția „My Fair Lady' , iar în ziua morții a anunțat că nu se simte bine și și-a anulat prezența la spectacol.

Moartea sa rămâne învăluită în mister

Takako Matsu, colega actriței Sayaka Kanda, care îi dă vocea Elsei în animatul Frozen, s-a declarat șocată de moartea acesteia. Actrița a spus că timpul petrecut împreună „este o comoară de neînlocuit'.

Suntem atât de trişti să vă dăm o astfel de veste tuturor fanilor care ne-au susţinut şi tuturor oamenilor care au avut grijă de noi. Încă ne vine greu să facem faţă dispariţiei sale şi încercăm să ne împăcăm cu ideea', a declarat agentul vedetei, potrivit observatornews.ro.

Sayaka Kanda a divorțat în 2019

Kanda s-a măritat în 2017, iar doi ani mai târziu a divorțat de soțul ei. Vedeta în vârstă de 35 de ani a studiat în Los Angeles, perioadă în care a apărut în metrajul Bean Cake. Și-a făcut debutul în muzică în anul 2011, iar atunci a urcat pe scenă alături de mama sa.

Împreună au interpretat meloidia Ue o Muite Aruko. Producătorii au fost surprinși de talentul său și i-au propus un contract muzical. Sayaka Kanda și-a împrumutat vocea unui personaj din desenul animat Good Luck Girl. În 2014 a cântat alături de un chitarist, Billy, iar câteva luni mai târziu au scos primul album.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton