Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab, bolnavă de Parkinson: "N-a mai răspuns la telefon. A avut niște necazuri care au afectat-o mult"

 Dumba Gabriela
.

Actrița Natașa Raab este de negăsit, iar oamenii apropiați, printre care Florin Zamfirescu și Maria Panait, încearcă fără succes să afle informații despre ea. Cea cunoscută drept „coana Chiva” din reclame sau Hermina din televoleva „Inimă de țigan” s-a confruntat cu grave probleme personale, dar și de sănătate, în ultimii ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Natașa Raab s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că a fost diagnosticată cu Parkinson Atipic. Actrița mărturisea pe atunci că se ridică rar din pat și că are probleme de vorbire. Cerea fanilor insistent să nu o uite, chiar dacă și atunci când nu va mai fi.

45101139_2241151729293393_1161258169272369152_n45101139_2241151729293393_1161258169272369152_n

Ce se întâmplă cu Natașa Raab în ultima vreme

Maria Panait, fiica designerului Liza Panait, care a jucat în telenovela „Inimă de țigan”, împreună cu Natașa Raab și Florin Zamfirescu, doi mari actori care i-au fost apropiați ca părinții în perioada filmărilor, se declară îngrijorată de situația Natașei Raab.

'În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. Mi-aș dori însă să îl revăd. Nu am fost la el la moșie. Am amintiri frumoase de la 'Inimă de țigan'. Cea mai frumoasă este despre oamenii cu care am lucrat, am avut șansa să lucrez cu asemenea actori mari.

M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab. N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine', a dezvăluit Maria Panait pentru impact.ro.

Citește și:Anda Adam a intentat proces proprietarilor vilei din Bragadiru și cere despăgubiri de 30.000 de euro: „Opt luni în care am muncit la casă și am stat pe șantier cu muncitorii'

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Sorin Bontea a câștigat și al doilea battle/ Cine a fost eliminat

Citește și:Vedete din România care au recunoscut că au consumat substanțe interzise. Mircea Zara: „M-am drogat, recunosc, să văd cum e’

Cu ce probleme se confruntă Natașa Raab

Natașa Raab se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar anul trecut spunea că: „Sunt foarte bolnavă, am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, de-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele'.

Nu merg la logoped, am fost profesoară de dicție, singură îmi fac exercițiile, ca să vorbesc mai bine. Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate', mărturisea Natașa Raab acum ceva timp.

De atunci, însă, are tot timpul telefonul închis, aflându-se în grija unei prietene, la căsuța acesteia de la țară.

Și Florin Zamfirescu îi duce dorul actriței Natașa Raab

Și actorul Florin Zamfirescu, fost coleg de filmări, a încercat să dea de Natașa, însă, în zadar:

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea! Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!', dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune', declara Florin Zamfirescu, pentru Playtech Știri

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton