Actriţa Bella Thorne a anunţat că este bisexuală

 Florentina Liutic
.

La o săptămână după ce s-a despărţit de iubitul ei, Gregg Sulkin, împreună cu care a avut o relaţie de 1 an, actriţa Bella Thorne (18 ani) a dezvăluit pe Twitter că este bisexuală.

 

Bella Thorne

 

Anunţul tinerei vedete vine după ce a publicat pe Snapchat fotografii în care sărută o femeie. Pe Twitter ea a fost întrebată dacă este bisexuală, iar raspunsul său a fost afirmativ, ceea ce a declanşat o avalanşă de mesaje de încurajare şi felicitare.

 

Actriţa le-a răspuns şi ea fanilor, mulţumindu-le pentru reacţia lor: „Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere, trimise de voi toți. Vă iubesc!'

 

Fanii săi au mers mai departe, încercând să afle identitatea fetei cu care Bella apărea în fotografii. Site-ul „E!Online' sustine că este vorba de una dintre bunele prietene ale actriţei, Bella Pendergast, în vârstă de 20 de ani.

 

Bella Thorne şi Gregg Sulkin anunţau în urmă cu o săptămână ca se despart. „Ne vom iubi şi respecta mereu. Programele de lucru nu ne permit să ne vedem în mod constant, prin urmare despărţirea este cea mai buna soluţie pentru moment'.

 

Foto: Hepta

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton