Actorul Mark Blum, cunoscut din "Law and Order" și "Crocodile Dundee", a murit de coronavirus, la 69 de ani!

 Oana Pantazi
.

Actorul Mark Blum a murit din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus, la vârsta de 69 de ani. Este deja al treilea deces în lumea showbizului internațional.

După ce, recent, au încetat din viață legenda stilului afro-jazz Manu Dibango și actrița italiană Lucia Bosé din cauza coronavirusului, la Hollywood s-a mai stins o stea… Este vorba despre actorul Mark Blum, cunoscut publicului din filemele Crocodile Dundee, Desperately Seeking Susan și din serialele Law and Order, Succesion și You, care a încetat din viață, la vârsta de 69 de ani, din cauza complicațiiilor cauzate de coronavirus.

Compania de teatru Playwrights Horizons, din New York, a confirmat moartea actorului

„Cu dragoste și cu inimă grea, anunțăm că Mark Blum, dragul nostru prieten de multă vreme și un artist adevărat, a murit săptămâna aceasta. Mulțumim, Mark, pentru tot ce ai oferit teatrului și publicului nostru din întreaga lume. O sa ne lipsesti.

Cu o carieră în cinematografie și teatru de patru decenii, Mark Blum a devenit cunoscut după rolul din Desperately Seeking Susan, unde a jucat alături de Rosanna Arquette și Madonna, care, de altfel, și-a exprimat regretul prin intermediul unei postări pe contul său de socializare, unde l-a descris pe Mark Blum ca pe un om „amuzant, cald, iubitor şi profesionist'.

În ultima parte a vieții, actorul a jucat în serialele Succesion și You, difuzate pe HBO și Netflix.

https://www.instagram.com/p/B-NZ4cnooM2/?utm_source=ig_embed

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton