Actorul italian Luca Franzese, mărturii șocante, în plină carantină! "Sora mea este moartă în pat, nu știu ce să fac"

 Oana Pantazi
.

Una dintre cele mai tulburătoare povești cauzate de coronavirus este cea a actorului italian Luca Franzese, obligat să stea în carantină în casă alături de sora lui moartă, deoarece nimeni nu a vrut să o preia!

Într-o țară închisă la propriu și puternic lovită de coronavirus, dramele personale aproape că nici nu mai contează! Cel mai bun exemplu este povestea tulburătoare a actorului Luca Franzese, care a trecut prin iad la propriu din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nimeni nu este în stare să-mi dea un răspuns”

Acesta a povestit, prin intermediul unor filmulețe postate pe Facebook și preluate de Washington Post, că, recent, s-a aflat în carantină la domiciliu, alături de sora lui, care a murit din cauza coronavirusului. De asemenea, actorul a cerut ajutor prin intermediul contului de socializare, deoarece nu știa ce să facă cu trupul surorii sale, însă acesta a întârziat să vină!

Într-unul dintre videourile postate, Luca Franzese stătea în fața patului în care zăcea trupul decedat al surorii sale.

Sora mea este moartă în pat și nu știu ce să fac. Nu pot să o onorez așa cum se cuvine, deoarece instituțiile m-au abandonat. Am contactat pe toată lumea, dar nimeni nu este în stare să-mi dea un răspuns', a povestit actorul.

„Oameni buni, suntem terminați, Italia ne-a abandonat”

Teresa, sora actorului, nu a fost testată pentru coronavirus decât după ce a murit, iar asta, la insistențele fratelui său. Cazul a fost confirmat, Teresa devenind astfel una dintre cele peste 800 de persoane decedate în Italia din cauza coronavirusului.

M-am autoizolat. Astăzi aș fi putut ieși oriunde să împrăștii virusul, dacă îl am, pentru că i-am făcut surorii mele respirație gură la gură încercând să o țin în viață, și nimănui nu i-a păsat', a spus Franzese. Oameni buni, suntem terminați, Italia ne-a abandonat, haideți să ne sprijinim unii pe alții! Vă implor să dați acest video mai departe – faceți-l să devină viral! Ea este sora mea, o vedeți? Este în pat, de ieri', și-a încheiat actorul emoționantul discurs.

Ulterior, publicația The Post a scris că oficialitățile italiene l-au pus pe Franzese în legătură cu o casă mortuară care a refuzat să preia trupul surorii sale, în schimb o firmă de pompe funebre locală a acceptat în cele din urmă să preia trupul Teresei, după viralizarea videourilor disperate ale actorului.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton