Actorul Bogdan Stanoevici, internat suferă de COVID-19 și se află în comă: ”A căpătat o infecție nosocomială”

 Lupescu Anca
.

Bogdan Stanoevici se află internat în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, după ce a fost infectat cu COVID-19. Între timp, starea lui s-a înrăutățit, iar actorul a fost intubat miercuri. În plus, medicii spun că el a fost mutat pe ATI non-COVID, după ce a căpătat o infecție nosocomială.

UPDATE 12 Ianuarie: Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie 2021.


CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Actorul Bogdan Stanoevici se află în comă, internat la Spitalul Sfântul Pantelimon, din Capitală. Informația a fost confirmată de senatorul Diana Șoșoacă, cea care a făcut primele declarații privind acest subiect delicat: 'Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie', a declarat ea, la România TV.

Știrea a apărut, inițial, vineri seara: „Este, în continuare, în stare gravă, a căpătat o infecție nosocomială, clostridium difficile, din cauza căreia situația medicală s-a agravat. A fost mutat azi pe ATI non-COVID, dar această infecție pune în pericol starea sa de sănătate pentru că are sistemul imunitar foarte slăbit', au declarat cadrele medicale.

images-1-10images-1-10

Ministrul Românilor de Pretutindeni a declarat la începutul lunii noiembrie că el nu poartă mască de protecție, pentru că este sănătos. În plus, actorul a susținut că a făcut în fiecare lună teste COVID-19, iar toate au ieșit negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a declarat Stanoevici, potrivit Agerpres.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), acaparat de Codrin Ștefănescu, deputatul „Mitralieră” și Șerban Nicolae, apropiații lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

Bogdan Stanoevici, internat într-un spital în care lucrează doar trei medici, la secția ATI

În luna noiembrie a acestui an, reprezentanții Spitalului 'Sfântul Pantelimon' din București au făcut public un adevărat strigăt de ajutor, dezvăluind că la secția ATI au mai rămas doar trei medici, în plină pandemie de coronavirus.

Citește și: Ce avem voie si ce nu avem voie să facem de Revelion. Restricțiile lui Arafat de Anul Nou

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…’

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19'! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

La acest spital clinic de urgențe sunt tratate cazuri foarte grave ale infecției cu noul coronavirus, 16 dintre cele 33 de paturi de la ATI fiind ocupate de pacienți infectați cu COVID-19.

Dintre cei 8 medici de la Secția de Terapie Intensivă, jumătate erau infectați cu noul coronavirus, au transmis reprezentanții spitalului, doar 3 medici ocupându-se de cele 33 de paturi ATI.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton