Actori trecuți de 25 de ani care au avut roluri de adolescenți

 erika
.

Hollywood-ul este plin de actori tineri și talentați, dar încă sunt vedete trecute de 25 de ani, care interpretează personaje cu zece ani mai tinere decât ele. Află care este vârsta reală a adolescenților din seriale.

 
Cory Monteith l-a interpretat pe Finn Hudson în „Glee' pe când avea 30 de ani. Și nu este singurul. Harry Shum, cel care i-a dat viață lui Mike Chang, avea tot 30 de ani. De altfel, media de vârstă în serialul „Glee' este de 25 de ani. Această situație îi face pe actorii din „Salvați de clopoțel' să pară puști. La absolvire, media lor de vârstă era de 18 ani.

 
Gabrielle Carteris avea 32 de ani când o interpreta pe Andrea Zuckerman Vasquez în „Beverly Hills 90210'. Acum, Gabrielle are 52 de ani.

 
Bianca Lawson a jucat rolul unei adolescente în „Pretty Little Liars' pe când avea 33 de ani. La vârsta de 14 ani a apărut, în „Saved by the Bell: the new class', iar 20 de ani mai târziu, a dat viață tot unei adolescente.

 
Minka Kelly a interpretat o adolescentă în „Friday Nights Lights' pe când avea 29 de ani, cu 11 ani mai mult decât personajul său.
Kerr Smith a intrat în pielea unui adolescent în serialul „Dawson’s Creek' pe când avea 29 de ani. El a fost protagonistul primului sărut între homosexuali difuzat la televizor.

 
Stacey Dash avea 28 de ani, când a interpretat-o pe Dionne, o adolescentă de 17 ani, în Clueless. Pentru că arată tânără, actrița a obținut rolul și pentru serial, astfel că avea 33 de ani la finalul show-ului.

 
Jason Earles avea 29 de ani când a început să îl joace pe fratele adolescent al Hannei Montana.

 
Henry Winkler și-a făcut o carieră interpretându-l pe Fonzie, în „Happy Days', dar avea 29 de ani când a început să intre în pielea unui adolescent. Avea 39 de ani la finalul show-ului, în 1984.

 
Paul Wesley i-a dat viață adolescentului Stefan Salvatore, din „Vampire Diaries' pe când avea 29 de ani.

 
Ben McKenzie avea 29 de ani când a obținut rolul adolescentului rebel Ryan Atwood, în „The O.C.'.

 
Charisma Carpenter a jucat rolul unei adolescente în „Buffy, spaima vampirilor' la vârsta de 29 de ani, cu 11 ani mai mult decât personajul său.

 

Foto: Hepta.ro.

 

Cory MonteithCory Monteith

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton