Această fetiță are acum 25 de ani și pune pe jar toți bărbații cu formele ei!

 Oana Popoiag
.

 

De când a apărut pe jumătate dezbrăcată în videoclipul lui Robin Thicke, 'Blurred Lines', Emily Ratajkowski a devenit peste noapte vedetă și nu există bărbat care să nu se declare cucerit de formele ei. La Globurile de Aur a făcut din nou senzație, lăsând la vedere mai mult decât și-ar fi dorit pe covorul roșu.


Emily Ratajkowski a arătat fabulos la petrecerea de după Globurile de Aur într-o rochie Reem Acra, dar nu ținuta a fost cea care a făcut senzație pe internet, ci croiala care, la o mișcare mai amplă a vedetei, a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Actrița din 'Gone Girl' nu a fost însă defel afectată de incidentul catalogat de presa internațională drept 'gafă majoră', postând apoi pe rețelele sociale o serie de fotografii de la Globurile de Aur cu mesajul ' ce noapte minunată!'

Încă de când a apărut în videoclipul lui Robin Thicke, Emily este cunoscută drept una dintre cele mai sexy femei din lume, statut de care vedeta profită postând adesea  fotografii în care poartă ținute sumare. Cea mai recentă vacanță exotică a sa, în Mexic, a fost un maraton de imagini provocatoare pe rețelele sociale, care i-au reconfirmat lui Emily succesul.

Pentru a preîntâmpina orice comentarii răutăcioase, bruneta a declarat: ' Da, ok, suntem mai mult decât niște trupuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne ascundem sau să ne fie rușine cu propria sexualitate.'

Oana Popoiag

Foto Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton