Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani: "Un moment foarte greu"

 Raiciu Adriana
.

Aaron Carter a murit la 34 de ani. Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a încetat din viață. Cântărețul avea 34 de ani și a fost găsit fără suflare în propria casă din Lancaster, California, sâmbătă, 5 noiembrie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Aaron Carter a murit. Aaron Carter, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în cada de la casa sa din Lancaster, California. Vecinii au spus că o femeie, despre care se crede că este îngrijitoarea casei, a răspuns la ușă țipând „e mort, este mort'. Într-o înregistrare 911 obținută de TMZ , operatorul afirmă că unitățile EMS sunt necesare la o reședință pentru un „țipăt de femeie' și a existat o referire la „în cadă'. Autoritățile au ajuns la casa regretatului cântăreț în jurul orei locale 11:00, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

aaron-carter-aaron-carter-

Reprezentanții familiei lui Carter au confirmat ulterior decesul cântărețului. Cauza morții lui nu a fost dezvăluită. Logodnica lui Carter, Melinda Martin, care a fost văzută în afara casei sale în lacrimi, a cerut intimitate în timp ce familia bărbatului este profund îndurerată.

Citește și: Nick de la Backstreet Boys, scandal uriaş cu fratele lui:„Aaron vrea să-mi ucidă nevasta însărcinată'/ De ce se urăsc cei doi

Citește și: Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:Nu înțeleg ce…

Aaron Carter a murit la 34 de ani

„Este un moment foarte greu. Încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza decesului. Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm că fanii își vor îndrepta gândurile și rugăciunile către familia sa', au transmis reprezentanții regretatului cântăreț.

Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, i-a adus un omagiu fratelui său mai mic, Aaron, duminică, după vestea că a fost găsit mort într-o cadă de la casa lui din California, cu o zi mai devreme.

„Mi-am păstrat speranța că fratele meu ar dori într-o zi să meargă pe un drum sănătos și în cele din urmă să găsească ajutorul de care avea nevoie cu disperare. Cu toate că este ușor să dai vina pe cineva sau pe ceva pentru această pierdere, dependența și bolile mintale au reprezentat adevăratul răufăcător în acest caz', a scris Nick Carter.

Aaron Carter a dezvăluit în urmă cu trei ani că a fost diagnosticat cu „tulburare de personalitate multiplă, schizofrenie, anxietate acută și depresie maniacală'.

sursă foto- Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton