Andreea Antonescu a pozat goală. Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

 Raiciu Adriana
.

Însărcinată în al treilea trimestru, Andreea Antonescu a pozat goală. Andreea Antonescu trăiește cea mai frumoasă din perioada unei femei. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie postată pe rețelele sociale, în care apare goală, însărcinată fiind în al treilea trimestru de sarcină. Cum arată vedeta acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Însărcinată în al treilea trimestru, Andreea Antonescu a pozat goală. Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din țara noastră. Vedeta se poate declara o femeie împlinită, are o carieră de succes, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu, și urmează să devină mămică pentru a doua oară. În urmă cu doar câteva zile, aceasta a anunțat că o să aducă pe lume tot o fetiță.

antonesc-5-819×1024-1antonesc-5-819×1024-1

Andreea Antonescu mai are foarte puțin până când își va ține bebelușul în brațe. Spre surprinderea tuturor, cântăreața a pozat acum goală, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Iată cum arată cu doar câteva săptămâni înainte de a naște!

Citește și: Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA.Unde va locui artista

Citește și: De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie:„Beau și zece litri de apă pe zi’

Citește și: Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:’Este o mare onoare’

Citește și:Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:’Astăzi am primit titlul de proprietate’

Însărcinată în al treilea trimestru, Andreea Antonescu a pozat goală

Chiar de ziua ei de nume, Andreea Antonescu a pozat goală, iar imaginea a ajuns pe rețelele sociale. Vedeta a surprins pe toată lumea cu apariția sa, iar mulți dintre internauți au avut cuvinte de laudă de adresa acesteia.

De asemenea, a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele transmise și pentru gândurile bune.

„Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis astăzi', a scris artista în dreptul imaginilor cu ea goală. 

Andreea Antonescu va avea o fetiță

Andreea Antonescu va avea o fetiță, iar ăsta este răspunsul pe care fanii artistei îl așteptau de mult timp. Emoțiile, nerăbdarea și entuziasmul sunt la cote maxime mai ales în aceste momente, după ce artista a aflat ce sex va avea bebelușul.

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea.Eu și Victor suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră’,  a povestit Andreea Antonescu, într-o postare distribuită pe Instagram.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton