Cum a slăbit Roxana Blagu ex-Trident 20 de kilograme după naștere: "Mi se pare simplu"

 Dumba Gabriela
.

Roxana Blagu ex-Trident a slăbit 20 de kilograme după nașterea fiului ei, în iulie 2020. Roxana a încercat multe diete drastice care nu au dat rezultat, dar în cele din urmă a descoperit soluția salvatoare, care a ajutat-o să-și redobândească silueta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu (37 de ani), fosta solistă în trupa Trident, formează un cuplu de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oana Frigescu. Roxana și Andrei au devenit, însă, părinții unui băiețel, pe nume Sasha, care s-a născut pe 1 iulie 2020 și imediat după aceea s-au căsătorit.

45068921_1950132418399220_3095560771938025472_n45068921_1950132418399220_3095560771938025472_n

Cum a slăbit Roxana Blagu 20 de kilograme după naștere

Roxana Blagu a luat 20 de kilograme în sarcină și nu a fost ușor să le dea jos. După mai multe diete care au eșuat, însă, fosta membră a trupei Trident a reușit să slăbească.

Pe perioada sarcinii am luat peste 20 kilograme, dar eu nu mă vedeam grasă, mă vedeam cea mai frumoasă, mă vedeam o divă. Fac fasting. Rar manânc dulciuri, fac sport. Nu manânc dimineața.

Eu dacă manânc micul dejun, mi-e foame toată ziua. Mănânc pe la 14 ziua și ultima masă la ora 21. Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, dar azi am mâncat o shaorma.

Mi se pare simplu! Încep ziua în forță și uit, pur și simplu, să mănânc. Mă înțeleg bine cu dieta asta.

În perioada de opt ore încerc să mănânc cât se poate de sănătos. Recunosc că mai scap la o shaorma. Sincer, sunt destul de pofticioasă de felul meu. Am chiar perioade când mănânc mult„, a povestit vedeta, pentru Click!.

Citește și:Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț:'Dacă ai o bilă neagră la mine…'

Citește și:Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani’

Citește și: Cu ce se ocupă Mitică Popescu la 85 de ani, după ce s-a retras din teatru: „N-am mai vrut să urc pe scenă'

Citește și: Cum li s-a schimbat viața Laurei Cosoi și soțului ei, după ce au devenit părinți a treia oară: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri’ / EXCLUSIV

Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica cea mare de 9 ani

Anul trecut, Roxana Blagu și-a văzut fiica doar pentru câteva momente, într-un parc. Fetița, însă, i-a spus verde în față că nu o acceptă pentru că a fost crescută de tatăl ei și, crede Roxana, influențată de acesta.

E foarte greu pentru un copil și sunt numite traume. E greu să crească fără un părinte, nu contează că e tata sau e mama. Ea știe unde sunt și știe că o aștept cu brațele deschise oricând.

Ea nu-și cunoaște frățiorul, bine, îl știe că l-a văzut în poze.

Sunt într-un punct în care nu văd ce aș mai putea sa fac, înainte mă luptam s-o văd, alergam după ea peste tot. Au trecut atâția ani, toate luptele mele au fost în zadar', a mai declarat Roxana Blagu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton