De ce a refuzat Pepe să participe la Survivor și America Express: "Nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori". Câți bani i s-au oferit

 Dumba Gabriela
.

Pepe a refuzat constant să participe la reality show-urile în vogă de la TV, Survivor sau America Express, și a explicat de ce. Fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, toată lumea se aștepta să-l vadă și pe Pepe în astfel de emisiuni, însă cântărețul a mărturisit că nu ar putea pleca două luni de acasă nici dacă și-ar dori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu riscul de a pierde mulți bani, Pepe a refuzat să meargă la Survivor sau America Express și are motive întemeiate pentru această decizie. Cântărețul a dezvăluit că a primit de multe ori oferta de a participa la aceste reality show-uri la care a fost majoritatea vedetelor din România.

565565

De ce nu merge Pepe la Survivor și America Express

Pepe a refuzat să participe la două dintre cele mai urmărite show-uri TV, Survivor și America Express, foarte avantajoase pentru el și din punct de vedere financiar.

Cântărețul are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, de care a divorțat în 2020 și un băiețel de opt luni cu actuala soție, Yasmine Ody, copiii fiind motivul pentru care nu vrea să plece de acasă.

„Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă.

Încă de când au apărut aceste show-uri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu', a declarat Pepe pentru cancan.ro.

Potrivit Cancan, Pepe ar fi urmat să primească 5.000 de euro pe săptămână dacă participa la 'Survivor', dar a declinat invitația.

Citește și: Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva’. Îi vor interpreta pe Gabi Luncă si Gheorghe Dinică

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ‘Everything Everywhere All at Once’, cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct…’

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi'

Pepe este și vedetă Antena 1, nu doar cântăreț și tată

Pepe este extrem de ocupat și nu are doar trei copii de crescut și concerte de onorat pentru că este și vedetă TV de mulți ani. De ani de zile, Pepe face parte din familia Antena 1. Inițial, acesta a fost concurent la una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului, „Te cunosc de undeva'.

Plecarea lui Cosmin Seleși i-a făcut pe cei din Antena 1 să apeleze pe el pentru a fi colegul Alinei Pușcaș.

În ianuarie a primit și emisiunea „Nu te supăra, frate!” pe care a prezentat-o împreună cu magicianul Robert Tudor, însă show-ul nu s-a bucurat de succes și a dispărut din grila Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton