A murit Kevin Clark din „School of Rock”. A fost lovit de o mașină

 Dumitrache Medeea
.

Cântărețul Kevin Clark din „School of Rock' a murit la doar 32 de ani. Artistul se plimba cu bicicleta, moment în care a fost lovit de o mașină pe o stradă din Chicago. Deși a ajuns în viață la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul Kevin Clark și-a pierdut viața în urmă cu puțin timp, în Chicago. Artistul se plimba cu bicicleta, moment în care a fost lovit de o mașină condusă de o femeie în vârstă de 20 de ani.

kevin-clark1kevin-clark1

Kevin Clark a fost transportat imediat la spital, conform Mirror Online, iar medicii au început manevrele de resuscitare, însă nu l-au mai putut salva. La o oră de la producerea accidentului, cântărețul s-a stins din viață.

Mesaje de adio pentru Kevin Clark

Unul dintre actorii alături de care a jucat în „School of Rock', Jack Black, a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea lui Kevin Clark.

„Este o veste devastatoare. Kevin s-a dus dintre noi. Mult prea devreme. Era un suflet minunat şi am adunat împreună numeroase amintiri deosebite. Trimit susţinerea mea către familia îndoliată şi întreaga comunitate care a stat la baza succesului School of Rock”. a fost mesajul actorului Jack Black.

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit:

Citește și: Mirela Vaida își operează nasul din nou, după rioplastia eșuată de acum 17 ani:

Citește și: Camelia Șucu, mărturii despre divorțul de milionarul Dan Șucu:

Citește și: Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc:

O altă colegă a cântărețului, Miranda Cosgrove, a scris: „Sunt uimită și întristată de veștile primite astăzi. Lumea a pierdut un suflet minunat. Îmi voi aminti întotdeauna cât de bun ai fost cu mine. Nu voi uita niciodată amintirile noastre. Ne vei lipsi mereu, Kevin'.

Și actrița Rivkah Reyes a transmis un mesaj emoționant: „Te voi iubi mereu. Nu voi uita niciodată îmbrățișările tale, râsul tău și pura ta bucurie în momentele în care ne întâlneam întâmplător prin Chicago'.

Cariera lui Kevin Clark

Kevin Clark a început să cânte încă de la vârsta de 3 ani. Mama sa este cea care a povestit că, de mic copil, băiatul ei a început să „bată la tobe' în vase și cratițe. Tot ea a povestit că după succesul din „School of Rock', Kevin nu a mai continuat actoria și s-a axat pe muzică.

De asemenea, comedia pentru copii „School of Rock' a fost singurul film în care Kevin Clark a jucat. Potrivit Libertatea pentru femei, artistul a predat muzică la una dintre școlile „School of Rock' și a cântat în formații locale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton