A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem. Mesajul sfâșietor transmis de Marcel Pavel

 Miniosu Alexandra
.

A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem. Anunțul cutremurător a fost făcut de colegul său de breaslă și bunul său prieten, Marcel Pavel. Cel din urmă a postat un mesaj sfâșietor în mediul online, aducându-i astfel un ultim omagiu regretatului artist. Familia și fanii lui au acum inimile împietrite de durere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem. Vestea tulburătoare a fost dată de către colegul său de breaslă, Marce Pavel. I-a legat o prietenie strânsă, iar moartea lui vine ca o lovitură grea atât pentru el, cât și pentru alți mii de oameni care l-au iubit.

marcel-pavel-ion-cercel-2marcel-pavel-ion-cercel-2

Ion Cercel a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A fost unul dintre membrii formației Sistem. Piesele lor făceau furori în anii ’80. Din trupă a făcut parte și Marcel Pavel. Cel din urmă era atunci solist vocal și baterist. Recent, acesta a anunțat că, din păcate, colegul lui de breaslă s-a stins din viață.

Citește și: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, primele declarații după ce s-a spus că divorțează:„Unde a…'

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Citește și: Nicoleta Dragne, scandal cu Viviana Sposub, în platoul Bravo, ai stil!:„Se comportă ca un cățel bine dresat'

Citește și: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au îmbrățișat la TV:'I-am declarat iubirea din prima zi'

A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem

Marcel Pavel a anunțat că Ion Cercel s-a stins din viață pe o rețea de socializare. În dreptul unei fotografii de colecție cu membrii trupei Sistem, el a scris un mesaj sfâșietor. Spune că sufletul îi este îndurerat după această pierdere uriașă și că își va aminti mereu de regretatul pianist.

„Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul Melody din București, în vremea aceea făcând parte din trupa Sistem și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorință de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică!

Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chitară solo, chitară bas), Mihai Arthur (chitară solo și chitară armonie), eu (solist vocal și tobar), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP. Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a scris Marcel Pavel pe rețelele sociale.

Mesajul sfâșietor al soției lui Ion Cercel

Și soția lui Ion Cercel a postat un mesaj cutremurător. Au fost împreună 28 de ani, timp în care și-au fost alături și la bine, dar și la greu. Femeia spune că e devastată și că nu mai are lacrimi să plângă. Fără el, viața ei nu va mai fi niciodată la fel.

„Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am? Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum… Cum am să pot trăi fără tine? Cum?

Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea… Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună', a scris soția lui Ion Cercel, conform spynews.ro.

Olga Bălan, îndurerată după moartea lui Ion Cercel

Și actrița Olga Bălan i-a adus un omagiu lui Ion Cercel. A scris câteva rânduri emoționante și l-a descris drept „un artist extraordinar'. I-a fost bun prieten și l-a apreciat mereu pentru sufletul lui.

„Of, Doamne! A plecat dintre noi un prieten drag, un artist extraordinar, un suflet frumos, ne cunoaștem de o viață. Trebuia să ne revedem, așa rămăsese… Drum lin printre stele, Ion Cercel. Condoleanțe, Mihaela Vlad', a scris Olga Bălan.

Sursă foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton