A murit Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria locuință

 Dumitrache Laura
.

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon s-a stins din viață, la 60 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa, de la Paris. O femeie a fost arestată pentru că nu ar fi avut grijă de el, deoarece acesta ar fi suferit de semipareză. Actorul Alain Delon a refuzat să îl recunoască pe Ari Boulogne.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ari Boulogne a fost fiul nelegitim al actorului Alain Delon. În vârstă de 60 de ani, Ari Boulogne a fost găsit fără suflare în casa sa din Paris, anunță publica franceză Le Parisien. Ari Boulogne a declarat că este fiul lui Alain Delon, dar actorul nu a vrut să-l recunoască niciodată.

Ari BoulogneAri Boulogne

Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său. Timp de 34 de ani, Ari Boulogne a încercat să demonstreze că este fiul lui Alain Delon, dar actorul a negat întotdeauna acest lucru. De asemenea, celebrul actor a refuzat să facă un test de paternitate.

Citește și: Dorel Vișan, detalii din culisele filmului în joacă alături de Mickey Rourke și fiul lui Alain Delon: „Propuneri am destule, dar puține, de calitate”

Citește și:Primele imagini cu Anthony Delon în România. Cum s-a filmat fiul lui Alain Delon în Oradea: „Voi începe munca'

Citește și:Când are loc finala Survivor 2023 și ce concurenți au rămas în Republica Dominicană. Emisiunea și-a schimbat ora de difuzare

Citește și:Ce a făcut Flavius Nedelea imediat după despărțirea de Anamaria Prodan. Afaceristul a luat o decizie surprinzătoare

A murit Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon

Ari Boulogne s-a luptat vreme de 34 de ani pentru a demonstra că este fiul actorului Alain Delon. Cu toate astea, celebrul actor a negat acest lucru și a refuzat să facă test de paternitate.

În vârstă de 60 de ani, Ari Boulogne a fost găsit fără suflare în casa sa din Paris. Presa locală a declarat că soția acestuia a fost reținută de politie pentru că nu a avut grijă de el. Ari Boulogne ar fi suferit de semipareză și ar fi avut nevoie de asistență pentru activitățile obișnuite. Partenera acestuia a spus politie că l-a descoperit pe Ari decedat când a revenit din vacanța pe care a petrecută cu fiul ei.

Reacția lui Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, după moartea lui Ari Boulogne

La aflarea veștii morții lui Ari Boulogne, fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony Delon, a transmis un mesaj de condoleanțe.  „Odihnește-te în pace, Ari. Un destin tragic. Tristeţe. Un gând în seara asta pentru cei doi copii ai săi', a scris actorul pe Instagram. Actorul Anthony Delon este fiul lui Alain Delin cu singura soție oficială a sa, Nathalie Barthelemy. Alain Delon și-a făcut o familie împreună cu Nathalie Barthelemy, iar actorul a refuzat să-l recunoască pe Ari Boulogne.

Ari Boulogne nu a fost recunoscut niciodată de Alain Delon

Ari Boulogne a încercat în nenumărate rânduri să îl determine pe actorul Alain Delon să îl recunoască. Alain Delon a avut o aventură cu Christa Paffgen, iar în 1962 l-a născut pe Christian Aaron, pe care actorul nu l-a recunoscut niciodată. Într-un interviu acordat în 1986, Ari Boulogne a declarat că la un moment, când s-a întâlnit cu Alain Delon, acesta i-a spus că nu îl va recunoaște niciodată.

„Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată', i-ar fi spus Alain Delon

Ari Boulogne a fost născut pe 11 august 1962 și a fost adus rapid la New York de către mama sa, care era cântăreață. Artista și-a dat seama că nu își poate crește singură copilul, așa că a contactat-o pe mama lui Alain Delon, pentru a o ajuta. Ari a fost îndrăgit de bunica lui și a fost adoptat de Paul Boulogne, soțul acesteia. În ciuda asemănării dintre cei doi, Alain Delon nu l-a recunoscut niciodată pe Ari Boulogne.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton