A început Festivalul de la Cannes 2019. Vedetele au pășit pe covorul roșu la cea de a 72-a ediție

 Pirvu Cristina
.

A început Festivalul de la Cannes 2019. Vedetele deja am pășit pe covorul roșu la cea de a 72-a ediție a festivalului care se anunță a fi un mare succes. Iată că ținute au purtat celebritățile invitate. Imediat s-au remarcat.

Gazda ceremoniei de deschidere a fost actorul Edouard Baer.

Juriul Festivalului de la Cannes va fi prezidat de regizorul Alejandro González Iñárritu. Printre vedetele din juriu se numără actriţa americană Elle Fanning şi cineaştii grec Yórgos Lánthimos şi francez Robin Campillo. Acestora li s-au alăturat creatorul de benzi desenate şi regizorul francez Enki Bilal (Bug), scenarista şi regizoarea americană Kelly Reichardt, regizoarea italiană Alice Rohrwacher, regizorul polonez Pawel Pawlikowski şi actriţa şi regizoarea Maïmouna NDiaye, din Burkina Faso.

Priviția galeria foto pentru a vedea ce vedete au pășit pe covorul roșu.

Séléna Gomez, Tilda SwintonSéléna Gomez, Tilda Swinton

Sunt 21 de filme în competiţie

După ceremonia de deschidere, vine momentul competiţiei. Misiunea juriului se anunţă una dificilă prin prisma competiţiei de înalt nivel din acest an, marcată de cineaşti care debutează la Cannes şi nume celebre ale celei de-a şaptea arte (cinci regizori din competiţia din 2019 au câştigat deja trofeul Palme dOr).

Unul dintre cele mai așteptate momente este intrarea în competiție a regizorului Quentin Tarantino, care, la 25 de ani după victoria obţinută cu „Pulp Fiction', revine la Cannes cu „Once Upon a Time in Hollywood'. Cel mai aşteptat film al selecţiei, care îi aduce pentru prima oară împreună pe acelaşi afiş pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, scrie Libertatea.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton