A fost aleasă Miss Univers 2019 este din Africa de Sud: "O femeie ca mine nu a fost niciodată considerată frumoasă"

 Oana Pantazi
.

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost aleasă Miss Univers 2019, duminică noapte, la cea de a 68-a ediție a reputatului concurs, desfășurat în Atlanta.

Miss Africa de Sud, Zozibini Tunzi, în vârstă de 26 de ani, a fost surpriza acestei ediții a Miss Univers 2019, tânăra de culoare din Africa de Sud impunându-se în fața concurentelor din Puerto Rico și Mexic, în competiția ce a avut loc în Atlanta, duminică noapte.

Juriul, format din 7 femei, a desemnat-o pe tânăra africană cea mai frumoasă femeie din lume, Zozibini aflându-se în competiție cu nu mai puțin de 90 de tinere superbe din lumea întreagă.

Miss Univers 2019 luptă cu prejudecățile

Discursul competitoarei din Africa de Sud, de profesie PR, a impresionat asistența, Zozibini, încurajând tinerele să capete încredere în ele.

„Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă. Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi”, a spus Miss Univers 2019, în ovațiile publicului.

Marele premiu al competiției, ce a avut loc la Tyler Perry Studios, în Atlanta, a fost în valoare de aproximativ 250.000 de dolari, iar competiția de anul acesta a bifat și o premieră: Miss Myanmar, Swe Zin Htet, concurentă eliminată, a anunţat că este lesbiană, fiind prima concurentă care și-a recunoscut orientarea sexuală.

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost aleasă Miss Univers 2019.Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost aleasă Miss Univers 2019.

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton