A făcut-o și pe asta! Adriana Bahmuțeanu și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1!

 Lupescu Anca
.

Adriana Bahmuțeanu și-a depus astăzi candidatura la funcția de primar al sectorului 1. Vedeta și-a oficializat înscrierea în cursa electorală la alegerile locale ce vor avea loc în această toamnă. Adriana Bahmuțeanu a intrat în politică și va candida la Primăria Sectorului 1 cu susținerea Partidului Ecologist Român.

Intrarea în politică a Adrianei Bahmuțeanu șochează pe mulți, dar puțini știu că acesta este un vis mai vechi al fostei prezentatoare.

Ea a mărturisit în urmă cu mai mulți ani că se gândește ca într-o zi să facă acest pas. 'M-ar tenta. Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau aceleași culor. Eu dunt mai 'comunistă' de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie', mărturisea Adriana Bahmuțeanu în 2011.

Și Silviu Prigoană a candidat

Pe de altă parte, Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, și-a încercat și el norocul în alegerile locale, însă fără mare succes.

Afaceristul a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru funcția de Primar General al Capitalei, însă a obținut doar 15,98% dintre voturi, mult în urma câștigătorului, Sorin Oprescu (56,25%).

Prigoană a fost deputat între anii 2008-2012. De asemenea, fiul omului de afaceri, Honorius, și-a încercat și el norocul la alegerile generale, tot la Colegiul 1, din partea PDL, însă a fost învins de Radu Stroe.

Adriana Bahmuțeanu are 46 de ani și este născută în București. A devenit cunoscută ca jurnalist și prezentator de televiziune iar în prezent lucrează ca psiholog și consilier personal.

descărcare-12-1descărcare-12-1

A fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Relația cu Prigoană a fost una care a propulsat-o pe prima pagină a ziarelor din cauza celor 4 divorțuri succesive prin care a trecut cuplul. Recent, Bahmuțeanu a recunoscut că are o nouă relație, cu interpretul grec Nikos Papadopoulos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton