5 piese lansate de artiști români în „Luna Îndrăgostiților”

 Popescu Alexandra
.

Februarie este luna iubirii cu siguranță, iar acest lucru îi inspiră și pe artiștii români să compună piese care ajung la sufletul oamenilor și al îndrăgostiților.

Valentines Day a fost ocazia ideală pentru Alina Eremia, Loredana sau Speak să lanseze videoclipuri  create special pentru această sărbătoare și să fie, mai mult sau mai puțin, mesageri ai dragostei.

Iată 5 piese românești lansate cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

Alina Eremia – „Poartă-mă'. În noua sa piesă, Alina Eremia și-a dorit foarte mult să fie mesagerul iubirii și consideră că dragostea trebuie să o „porți' oriunde ai fi.

Speak – „Șase tipuri de băieți'. Speak face un interviu al unor tipologii de bărbați: de la hipsteri, la corporatiști, băieți de bani gata și cei cu mai puțini bani, într-o piesă lansată fix pe 14 februarie.

Loredana – „Ziua de azi'. Loredana le-a făcut cadou îndrăgostiților o baladă de iubire, un emoționant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai și a trăi în prezent.

Adda – „Se vede pe fața ei'. În noul single, Adda vorbește cum o fată își vinde dragostea pentru bani și nu o interesează nimic altceva.

Vunk – „Camera ei'. Videoclipul piesei a fost filmat live, dintr-o singură bucată, iar tot procesul a fost live și pe Facebook.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

5 paşi simpli să te transformi într-o femeie fatală de Valentines Day

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton