30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici. Fiul lor și-a botezat fiica cu numele mamei, iar asemănarea este izbitoare

 Calin Maria Bianca
.

S-au împlinit 30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici. În anul 1992 se stingeau fulgerător două mari voci ale României. Cei doi artiști și-au găsit sfârșitul în zona localităţii Coşereni, Ialomița, printr-un accident rutier. Veseta a venit ca un șoc, mai ales că au lăsat în urmă un copil de doar 10 ani. Azi, Cristofor Aldea-Teodorovici este un adevărat bărbat care și-a întemeiat propria familia. Totuși, nu a uitat de cei care i-au dat viață și îi bucură așa cum știe mai bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

S-au împlinit 30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici. Pe data de 30 octombrie 1992, Cristofor Aldea-Teodorovici a aflat că nu o să-și mai vadă vreodată părinții, ci doar ei o să-l vegheze din ceruri. A fost ziua tragică în care atât tatăl lui cât și cea care i-a dat viață au trecut în neființă pe seama unui cumpit accident rutier

aldea-10-1aldea-10-1

Încă de pe atunci, când avea doar 10 ani, Cristofor Aldea-Teodorovici a rămas îngrija bunicilor și și-a promis că o să-i facă pe părinții lui să se mândrească cu el chiar și din Ceruri. Zis și făcut! Anii au trecut, iar Cristofor a moștenit talentul artistic al părinților lui. Azi cântă alături de propria orchestră și se bucură de succes pe plan profesional.

Citește și: Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Citește și: Smiley a explicat cum i s-a furat telefonul mobil:”Cel mai vechi truc din carte”

Citește și: Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani:„Am un secret. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase:”E un joc urât”

S-au împlinit 30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici

Cristofor Aldea-Teodorovici nu o duce bine doar pe plan profesional și financiar, și pe plan amoros. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste și a și devenit tătic pe data de 12 august 2020. Fiindcă își aduce aminte de părinții săi la orice pas, nu a uitat și a făcut un gest sublim în memoria mamei sale. Mai concret, artistul și-a botezat fetița Doina, așa cum o chema pe regretata lui mamă.

Cei doi artiști au fost comemorați la Chișinău

În urmă cu aproximativ două săptămâni s-au împlinit 3 decenii de la moartea artiștilor basarabeni Ion și Doina Aldea-Teodorovici. Fiul lor a fost distrus de durere în acea zi, gândindu-se cu mult dor și drag la părinții săi. Totuși, nu a putut lăsa ziua să treacă oricum, astfel că la Chișinău au avut loc evenimente de comemorare a regretaților cântăreți. La finalul zilei, Cristofor a avut numai cuvinte de laudă și mulțumire.

„Mă închin în fața tuturor pentru perpetuarea memoriei mamei si tatălui – Ion și Doina Aldea-Teodorovici la cei 30 de ani de la plecarea în lumea celor drepți. Vreau să mulțumesc din suflet Primăriei Municipiului Chișinău, primarului Ion Ceban și Direcției Cultură a municipiului Chișinău pentru organizare și ajutor!

La monumentul părinților (creat de sculptorul Iurie Canașin) am trăit niște clipe dumnezeiești ascultând un cor de copilași îmbrăcați în hăinuțe albe, fulgușori de nea – nu alta, cântând în unison cu părinții mei, totul parcă regizat spre sfârșit cu o rafală de vânt călduț care a scuturat mii de frunze de pe streșine peste mulțime.

Ningea cu frunze și noi cântam cu toții, fiind un tot întreg plin de dragoste. Iar Corul Capelei Doina, împreună cu prim dirijorul Ilona Stepan, mai mult murmurau ca un izvor în freamătul razelor de soare și foșnetul tihnit al frunzelor din cimitir. A fost miraculos!', a scris Cristofor Aldea-Teodorovici pe Facebook.

Fiica lui seamănă izbitor cu regretata sa mamă

Cristfor alege să fie destul de discret cu viața lui personală, astfel că nu mulți au știut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cât și că are o fiică. În urmă cu mai mult timp însă, a postat câteva poze cu familia lui. Fanii săi, cât și ai părinților lui, nu au putut trece peste asemănarea izbitoare dintre fetița lui si regretata sa mamă. Ce-i drept, nu degeaba a ales să-i pună numele celei care i-a dat viață, dacă analizăm cât de mult se aseamănă cele două.

Vă mulțumesc din suflet pentru aprecieri! Consider că e cel mai important să avem familia alături și să fim mai buni', a scris Cristofor, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton