Eva Longoria e însărcinată cu primul ei copil. Actrița va avea un băiețel!

 Oana Pantazi
.

Agitatul an 2017, spre final s-a mai liniștit și iată că mai primim o veste bună. La 42 de ani, actrița Eva Longoria este însărcinată cu primul ei copil, iar acesta este ultimul an în care ea și José Bastón, soțul ei, vor petrece Crăciunul în doi.

 

Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie

 

Eva Longoria și José Bastón au devenit un cuplu în 2013, s-au logodit în Mexic în Dubai, în decembrie 2015, și s-au căsătorit în mai 2016, în Mexic, în cadrul unei ceremonii fastuoase, unde actrița, deși aflată la a treia căsătorie, a purtat o superbă rochie albă de mireasă. Puțini au crezut la momentul acela că cei doi soți vor deveni părinți, cu atât mai mult cu cât Bastón, președintele Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină, avea deja trei copii din mariaje anterioare.

 

Eva Longoria și José Bastón

 

Acum ceva timp, Eva Longoria se confesa, în cadrul unui interviu, cu privire la dorința sa de a-și mări familia, recunoscând că și-ar dori copii și sperând, în egală măsură, că va fi o bună mamă vitregă pentru cei trei copii ai lui José. „Dacă se întâmplă, se întâmplă, dacă e menit să devin mamă, va fi o binecuvântare”, spunea actrița, anul trecut.

 

Doi părinți fericiți!

Și iată că anul acesta va fi ultimul pe care cuplul îl va petrece în doi, deoarece, conform People, Eva este însărcinată în 4 luni și va deveni mamă în primăvara anului 2018. Actrița din Desperate Housewives nu va deveni neapărat o housewife (casnică), însă cu siguranță se va bucura din plin de binecuvântările maternității, așa cum și-a dorit.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton