Noua Miss Universe este o tânără în vârstă de 22 de ani din Africa de Sud

.

Ieri seară, în Las Vegas, nu mai puțin de 92 de participante și-au disputat titlul Miss Universe, iar fericita câștigătoare este Demi-Leigh Nel-Peters, o superbă tânără în vârstă de 22 de ani, din Africa De Sud.

 


Demi-Leigh Nel-Peters este oficial cea mai frumoasă femeie din univers!

 

Anul acesta, competiția Miss Universe, care s-a desfășurat în Las Vegas, a avut cel mai mare număr de concurente, printre participante aflându-se în premieră tinere din Cambodgia, Laos și Nepal, dar titlul suprem i-a revenit superbei Demi-Leigh Nel-Peters, care a avut și un discurs extrem de inspirat. Întrebată care este cea mai mare problemă cu care se confruntă femile la locul de muncă, tânăra, care, de altfel, are o diplomă în management, a răspuns: „În anumite locuri, femeile sunt plătite cu 75% din salariul pe care îl câștigă un bărbat care prestează aceeași muncă, lucrând același număr de ore și nu consider că asta este drept. Cred că femeile din lumea întreagă are trebui să muncească și să fie plătit în mod egal cu bărbații’.


 

Miss South Africa, Demi-Leigh Nel-Peters, încoronată Miss Universe 2017

 

În plus, Nel-Peters s-a implicat și în dezvoltarea unui program de antrenament în metode de autoapărare pentru a învăța femeile să se protejeze în diverse situații, ea însăși aflându-se recent într-o situație dificilă – la o lună după ce a fost încoronată Miss Africa,  Nel-Peters a fost jefuită sub amenințarea pistolului. În cele din urmă, juriul a decis, iar tânăra din Africa de Sud a câștigat premiul de Miss Univers, locurile 2 și 3 revenindu-le altor două frumuseți Miss Colombia – Laura Gonzalez, și Miss Jamaica – Davina Bennett.


 

Din păcate, noi nu am avut noroc nici anul acesta, reprezentanta României, Ioana Mihalache, fiind depunctată deoarece s-a dezechilibrat la proba costumelor de baie, în timp ce defila pe podium. Cu siguranță că și Ioana ar fi avut un cuvânt de spus, pentru că superba blondă din Constanța de 1.82, cu dimensiuni 88-61-91, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța, un master în Afaceri Internaționale și vorbește trei limbi străine: engleză, spaniolă și italiană. De altfel, cu sau fără depunctare, trebuie să fim realiști – din motive pe care nu trebuie să le mai comentăm, noi vom câștiga Miss Universe sau Miss World în același an în care vom câștiga Eurovisionul…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Northfoto