20 de vedete care refuză să mai lucreze împreună

 erika
.

Pe ecrane, păreau să se înțeleagă, dar ieșeau scântei, după ce se închidea camera. Vezi ce vedete de peste ocean refuză să mai lucreze împreună.
Shannen Doherty și Alyssa Milano au jucat împreună în serialul „Farmece'. Deși pe ecran erau surori și se înțelegeau de minune, în realitate, colaborarea dintre ele nu a fost deloc ușoară. Despre Shannen Doherty s-a tot spus că este o persoană dificilă, iar Alyssa Milano a refuzat să mai lucreze cu ea. Doherty a fost concediată din serial, iar motivul ar fi fost faptul că nu a reușit să colaboreze cu ceilalți actori. Milano a comparat atmosfera de pe platoul de filmare cu tensiunile din liceu.
Kevin Smith și Bruce Willis au lucrat împreună pentru „Cop Out', iar pe platoul de filmare, tensiunea dintre ei era evidentă. Smith a spus că a fost dificil să lucreze cu Willis, iar fostul soț al lui Demi Moore i-a răspuns, numindu-l „plângăcios'.
Nick Nolte și Julia Roberts au fost colegi în filmul „I love Trouble', iar lipsa chimiei dintre cei doi a fost pusă pe seama faptului că nu se suportau în afara ecranului. Actrița a spus despre colegul ei că „este complet dezgustător', iar replica lui Nolte a fost că „ea nu este o persoană drăguță'. Tensiunea dintre cei doi nu a dispărut nici după câțiva ani.
William Baldwin și Sharon Stone au colaborat pentru „Silver', iar tensiunea dintre ei a atins cote maxime. Actrița chiar i-a mușcat limba lui Baldwin, iar acesta nu a vorbit corect timp de câteva zile. Filmul a avut încasări cu mult sub așteptări, mai ales din cauza lipsei chimiei dintre Baldwin și Stone.
Bill Murray și Lucy Liu și-au dat seama că nu se înțeleg în timp ce filmau pentru „Îngerii lui Charlie'. Murray a criticat talentul actoricesc al colegei sale în fața tuturor, lăudând, în schimb, performanța lui Cameron Diaz și a lui Drew Barrymore. Liu s-a înfuriat, iar echipa de filmare a fost nevoită să îi despartă pe cei doi.
James Franco și Tyrese Gibson au lucrat împreună pentru „Annapolis'. Gibson a simțit că Franco era nepoliticos și a declarat că, în timpul scenelor de luptă, voia să îl lovească cu adevărat. „Nu vreau să mai lucrez niciodată cu el și sunt sigur că și el simte la fel', a spus Tyrese Gibson. Franco și-a cerut scuze pentru comportamentul său, însă cei doi nu s-au împăcat.
Mariah Carey și Nicki Minaj și-au bucurat fanii, când au fost luate în echipa „American Idol', însă experiența s-a încheiat cu cele două dive urându-se de moarte.
Shia LaBeouf și Alec Baldwin sunt recunoscuți pentru caracterul lor dificil, iar când au fost distribuiți într-o piesă de pe Broadway, tensiunile erau imposibil de evitat. Cei doi au jucat în „Orphans', dar nu s-au înțeles. LaBeouf a fost concediat și înlocuit cu Ben Foster.
Lindsay Lohan și America Ferrera au lucrat împreună pentru „Betty cea urâtă', dar relația dintre cele două nu a fost deloc simplă. Lohan a fost invitată să joace în serial în timpul perioadei sale sălbatice și obișnuia să fumeze încontinuu pe platoul de filmare. Cu toate acestea, echipa sa a declarat că Ferrera era cea răutăcioasă. Nu se știe exact de la cine a pornit cearta, dar relația dintre cele două a fost atât de tensionată, încât cele șase episoade în care trebuia să apară Lohan au fost reduse la patru.
LL Cool J și Jamie Foxx s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei „Any Given Sunday'. În timpul unei scene de luptă, LL a continua să îl lovească pe Jamie Foxx și după ce regizorul Oliver Stone i-a cerut să se oprească. Foxx a chemat poiția și a depus plângere, însă colegul său le-a spus agenților că bătaia era între personajele lor. Cei doi s-au împăcat după câțiva ani.

 

Foto: Northfoto.com.

 

Shannen Doherty și Alyssa MilanoShannen Doherty și Alyssa Milano

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton