15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: "Mergem la mormânt cu..."

 Laciu Andreea
.

Anul acesta, în data de 9 martie, se împlinesc 15 ani de când a murit Laura Stoica. Mama regretatei artiste a făcut acum o serie de declarații emoționante și a anunțat ce face mereu pe 9 martie, ziua în care va fi comemorată fiica ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 15 ani, Laura Stoica și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, se stingeau din viață în urma unui accident de mașină. Artista urma să devină mamă și se iubea nebunește cu muzicianul, baterist în trupa ei. Mama Laurei pare că s-a împăcat cu această tragedie, atât cât a putut de mult.

Alături îi sunt ceilalți doi fii, precum și prietenii care o vor însoți la mormântul artistei. Femeia va merge pe 9 martie la cimitir, cu o lumânare și o floare, în amintirea cântăreței.

laura stoicalaura stoica

Se împlinesc 15 ani de când a murit Laura Stoica

Mama artistei merge des la mormântul fiicei ei. În luna martie, când este data la care Laura a murit în accident, dar și de ziua ei, în luna octombrie, cei care îi simt lipsa duc lumânări și flori la cimitir.

'Noi în fiecare an mergem la mormânt la fiica mea, și în martie, și în octombrie, de ziua ei, ne întâlnim cu toții. Suntem un grup de persoane din care fac parte și prietene de-ale ei, cele mai apropiate, care au rămas aproape și de noi, de familia Laurei… Și mergem împreună la mormânt la ea cu lumânări și flori și ne amintim de ea de fiecare dată… Așa cum ne amintim zilnic în casă sau când mai vorbim la telefon„, a mărturisit, pentru Click!, mama Laurei Stoica.

Citește și: Mama Laurei Stoica, declarații emoționante la 15 ani de la moartea artistei: „Sunt împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat”

Citește și: Laurette și iubitul fotbalist s-au despărțit înainte de nuntă: „Încă nu sunt luată, sunt liberă!'

Citește și: Oana Roman, despre moartea Laurei Stoica: „N-am să uit momentul în care au scos sicriele din biserică'

Ce face mama artistei pe 9 martie

Mama Laurei Stoica este încă șocată de faptul că au trecut atât de mulți ani de când și-a pierdut fiica. Cu toate că durerea de mamă este una greu de dus, ea îi mulțumește totuși lui Dumnezeu pentru timpul pe care au apucat să îl petreacă împreună.

„În luna martie, de obicei o comemorăm în jurul datei de 9 martie, când a urcat la ceruri. Nu prea îmi vine să cred că au trecut atâția ani, parcă a fost ieri! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Laura a fost fiica mea! Am trăit bucurii imense alături de ea și am avut parte de emoții fantastice la spectacolele și la concursurile ei. Așa că, tot ce pot să spun este că îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!', a adăugat ea, pentru sursa citată anterior.

Mama Laurei Stoica spunea recent și că nu a mai păstrat legătura cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica.

Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton