10 cupluri de vedete de la noi unde diferența de vârstă este mai mare în favoarea partenerei

 Alina Dan
.

Sunt frumoase, celebre și iubite. De bărbați mai tineri. Poveștile lor de dragoste durează de ceva timp sau sunt abia la început, iar diferența de vârstă, în favoarea doamnelor, este în acest caz doar un amănunt nesemnificativ. Unele dintre vedetele pe care le vom aminti mai jos, cu relații în desfășurare cu bărbați mai tineri, au avut de înfruntat critici și ironii tocmai pe considerente de vârstă. Unele le-au ignorat, altele le-au răspuns cum s-au priceput mai  bine. Însă, de fiecare dată, dragostea a învins. 

Să trecem, așadar, în revistă cuplurile unde domnii sunt mai tineri decât doamnele și să începem cu vedetele săptămânii:

Elena Udrea (44 de ani) – Adrian Alexandrov (32 de ani) – diferența de vârstă: 12 ani

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și, în weekend, au confirmat zvonurile care circulau de mai mult timp: vor deveni părinți de gemeni. Elena și Adrian vor avea doi băieței, sarcina fostului ministru apărând în urma unei fertilizări in vitro.

Dacă Elena Udrea este deja celebră în mediul politic, de afaceri și monden, despre partenerul acesteia informațiile au început să fie de interes abia după ce s-a aflat că cei doi au o relație.

Dar, înainte de a o cunoaște pe Elena Udrea, Alexandrov a avut o viață foarte activă la mii de kilometri distanță de țară, în Dubai, unde era model.

Elena Băsescu (37 de ani) – Cătălin Tomata (25 de ani) – diferența de vârstă: 12 ani

Mezina fostului președinte Traian Băsescu trăiește de puțin timp o frumoasă poveste de dragoste cu mai tânărul Cătălin Tomata. Mai mult, ca și Elena Udrea – și nu doar diferența de vârstă dintre ele și partenerii lor este coincidența care le unește pe cele două prietene – și Elena Băsescu urmează să devină mamă, însă pentru a treia oară.

Ea și Cătălin vor deveni părinți în aproximativ trei luni, după cum anunța chiar EBA pe pagina ei de Facebook.

Fostul europarlamentar și tânărul om de afaceri au o relație de ceva timp, însă toate amănuntele au fost păstrate cu mare discreție. Cătălin Tomata este un om de afaceri bucureștean, patronul unui restaurant de lux din Capitală.

Oana Roman (41 de ani) – Marius Elisei (31 de ani) – diferența de vârstă: 10 ani

Cei doi formează un cuplu solid încă din 2014 și au împreună o fetiță superbă, Maria Izabela. Relația Oanei și a lui Marius, începută sub umbra scepticismului celor din jur, a devenit tot mai puternică. Într-o scrisoare pe care Oana i-a adresat-o lui Marius și pe care a publicat-o în cel mai recent număr al revistei VIVA!, aceasta îi face soțului ei o declarație tulburătoare. Textul este mai mult un mesaj – sinteză  relației ei cu Marius, o dovadă extraordinară de apreciere și respect.

Lili Sandu (38 de ani) – Silviu Tolu (26 de ani) – diferența e vârstă: 12 ani

 

Actrița Lili Sandu și modelul Silviu Tolu s-au cunoscut pe teren neutru – la Istanbul. Ea a venit acolo cu o prietenă, el lucra în cel mai cunoscut oraș turistic al Turciei. „Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi prietenia s-a transformat în dragoste”, povestea Lili Sandu.

Cei doi se completează, iar, nu demult, actrița a declarat că își dorește un copil cu partenerul ei.

Anda Adam (37 de ani) – Sorin Andrei Nicolescu (32 de ani) – diferența de vârstă: 5 ani

Anda Adam este măritată din iunie 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, un bărbat cu cinci ani mai tânăr decât ea. Artista a fost cerută în căsătorie de Sorin Andrei Nicolescu după numai o lună de când s-au cunoscut și, la nici un an de când au început să formeze un cuplu, au făcut și nuntă.

Petrecerea a avut loc în luna iunie a anului 2015, la Snagov, pe malul lacului. Când cei doi s-au căsătorit, cântăreața era însărcinată. La patru luni de la nuntă, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Evelin.

Gina Pistol (36 de ani) – Smiley (33 de ani) – diferența de vârstă: 3 ani

Fostul iepuraș Playboy și artistul sunt unul dintre cele mai 'proaspete' cupluri din showbiz. Deși relația lor nu este încă una asumată, dovezi că Gina și Smiley sunt împreună sunt tot mai multe și mai clare. Faptul că au plecat împreună în vacanță în Thailanda este doar una dintre acestea.

Ilinca Vandici (31 de ani) – Andrei Neacșu ( 25 de ani) – diferența de vârstă: 6 ani

După doi ani de relaţie, Ilinca Vandici şi omul de afaceri Andrei Neacşu s-au căsătorit religios la jumătatea lunii octombrie 2017. În aceeaşi zi, cei doi părinţi și-au botezat şi băieţelul, care a primit prenumele de Zian Ioan, la fel ca numele pe care l-a purtat tatăl prezentatoarei de la Kanal D, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu aproape 10 ani, după o luptă lungă cu cancerul.

Ilincăi Vandici îi plac bărbații sportivi. Dovadă sunt atât relațiile ei anterioare – Ciprian Marica sau Cătălin Țâră – cât și faptul că și-a ales un soț tot sportiv. Andrei Neacșu practică kickboxing și MMA. În plus, tânărul are o situație finanicară deloc de neglijat – este fiul primarului localității Tunari, din Ilfov – și are și o experiență solidă de viață –  a fost căsătorit pentru scurtă vreme.

Gabriela Cristea (43 de ani) – Tavi Clonda (38 de ani) – diferența de vârstă: 5 ani

S-au cunoscut în platoul emisiunii a cărei prezentatoare era Gabi Cristea. Relația lor a evoluat frumos și, nu după mult timp, au devenit un cuplu. Deși la început au reușit să păstreze relația discretă, nu după mult timp, privirile tandre și micile aluzii pe care le făceau în direct, i-au trădat.

În octombrie 2017, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit. Cei doi erau deja, de două luni, părinții unei fetițe, Victoria.

Andreea Bălan (33 de ani) – George Burcea (30 de ani) – diferența de vârstă: 3 ani

După o relație tumultoasă și o despărțire cu scandal de Keo, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele actorului George Burcea.

Actor de teatru și film, George Burcea s-a născut în Eforie Sud. S-a făcut remarcat cu roluri în peliculele 'Closer to the Moon' și 'Itaker' și în piesele 'Frații Karamazov' și 'Azilul de noapte'.

Cei doi au împreună o fetiță, Ella, și spun că deja se gândesc foarte serios la al doilea copil.

Romanița Iovan (53 de ani) – Iulian Gogan (40 de ani) – diferența de vârstă: 13 ani

Ea este unul dintre cele mai apreciate modele ale generației Casei de Modă Venus. Romanița s-a dezvoltat frumos sub îndrumarea Zinei Dumitrescu, așa că nu i-a fost deloc greu ca, atunci când a pus capăt carierei de model, să o îmbrățișeze cu succes pe cea de designer.

Romanița Iovan a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, cei doi având împreună un băiat, pe Albert. Mariajul nu a rezistat, așa că, în 2008, creatoarea de modă a depus actele de divorț, după cinci ani de mariaj.

Romanița și avocatul Iulian Gogan, iar chimia dintre ei a spulberat orice diferență de vârstă.  Ambii au câte un copil din căsătoriile anterioare, iar relația lor durează deja de aproape 10 ani, în ciuda încercărilor care nu au fost puține.

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton