10 copii de celebrităţi fac carieră în modelling

 Florentina Liutic
.

Tineri, frumoşi, cu părinţi celebri. Copiii starurilor îşi construiesc încet-încet o carieră, însă, pentru început, par mai degrabă atraşi de lumea modelling-ului, acolo unde numele lor devin tot mai cunoscute şi căutate.

 

Dylan Penn – Fiica lui Sean Penn şi Robin Wright

Extrem de frumoasă, Dylan Penn a ales o carieră în modelling. A început semnând un contract pentru GAP şi apărând pe copertele mai multor reviste. Anul acesta este imaginea Ermanno Scervino, brand care a ales-o pentru frumuseţea sa contemporană. Așteptând cu încredere viitorul, conștientă de trecutul său', astfel este descrisă modelul american.

 

Georgia May Jagger – Fiica lui Mike Jagger şi Jerry Hall

Face parte din noul val de top modele, impunându-se rapid datorită trăsăturile sale foarte frumoase. Imagine H&M sau Thierry Mugler, Georgia defilează pentru Chanel, Louis Vuitton sau Versace, marile case de modă ţinând neapărat să o aibă în show-urile de modă.

 

Romeo Beckham – Fiul lui David şi al Victoriei Beckham

La 12 ani, Romeo era deja imaginea brand-ului Burberry. Primul contract i-a adus şi primele venituri, puştiul câştigând peste 50.000 de euro pentru filmarea unei reclame pentru acest brand.

 

Patrick Schwarzenegger – Fiul lui Arnold

Noul iubit al căntăreţei Miley Cyrus se află la începul unei cariere de manechin. A semnat deja pentru brand-ul de jeanşi Hudson şi promovează, de asemenea, ochelarii Tom Ford.

 

Ireland Baldwin – Fiica lui Alec Baldwin şi Kim Basinger

Blondă, înaltă, frumoasă. Ireland are toate atuurile posibile pentru a deveni un manechin de succes. A apărut pe copertele unor reviste celebre precum W Magazine, Elle sau Vanity Fair, fiind, de asemenea, imagine Calvin Klein

 

Jack Kilmer – Fiul lui Val Kilmer

A jucat în câteva filme, pentru a deveni ulterior imaginea Saint Laurent. Cu părul său lung şi look-ul voit neglijent, tânărul are toate şansele să îşi facă o carieră în modelling.

 

Rafferty Law – Fiul lui Jude Law şi Sadie Frost

Rafferty nu pare deocamdată interesat să-­i calce pe urmele tatalui său, orientându-se spre modelling. Tânărul a semnat un contract cu o agenţie de modele, iar anul trecut a apărut în prezentarea colecţiei pentru bărbaţi DKNY din cadrul London Collections: Men. Celebrul său tată pare de acord cu decizia fiului cel mare, fiind lângă el la acest show.

 

Dylan Brosnan – Fiul lui Pierce Brosnan

Studiază actoria, însă, între timp, tatonează şi o carieră în modelling, fiind unul dintre tinerii deveniţi imaginea Saint Laurent. Rămâne de văzut ce alegeri va face tânărul pe viitor.

 

Pixie Geldof – Fiica lui lui Bob Geldof şi a Paulei Yates

A făcut campanii publicitare pentru Levis, Diesel sau lOreal şi a urcat pe podium pentru Vivienne Westwood sau Jeremy Scott. Pixie are o carieră de succes în Marea Britanie şi este una dintre tinerele fashioniste ale cărei apariţii pot fi oricând o sursă de inspiraţie.

 

Tuki Brando – Nepotul lui Marlon Brando

Trăieşte în Franţa şi Tahiti şi poate fi văzut adesea la diverse evenimente organizate la Paris, tânărul având o carieră de manechin. A apărut pe coperta Vogue Italia şi a semnat un contract de imagine cu Versace.

 

Foto: Hepta

 

Georgia May JaggerGeorgia May Jagger

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton