World Class lansează blogul W by World Class

 Adina Rosetti
.

După transformarea revistei Bfresh în W by World Class, World Class lansează şi blogul cu acelaşi nume. Blogul W by World Class vine ca o completare a revistei. Cu un design atractiv, informaţii de ultimă oră din domenii precum fitness, nutriţie, fashion, beauty şi evenimente, blogul va avea postări săptămânale.

 

image005

Secţiunile vor fi similare cu ale revistei: de la antrenamente şi reţete sănătoase până la evenimente şi sfaturi de design – tot ce ţine de un stil de viaţă activ. Toate subiectele sunt gândite şi create împreună cu experţi din domeniile respective, astfel încât să inspire cititorii să îşi transforme şi îmbunătăţească viaţa. Pe lângă materialele clasice, vor exista şi unele care conţin video-uri motivaţionale.

 

„ Am creat blogul W by World Class ca o platformă de comunicare online nu doar cu membrii cluburilor noastre, ci cu toţi cei care caută informaţii, motivaţie şi inspiraţie pentru a-şi îmbunătăţi viaţa. De aceea, am ales experţi în părerea cărora avem încredere deplină, care sunt o sursă credibilă şi un reper în domeniul lor de activitate – de la antrenori internaţionali până la nutriţionişti sau medici. Ne dorim ca W by World Class să te ajute să devii cea mai bună versiunea a ta, în fiecare zi!' a declarat Sorina Fredholm, redactor-şef W by World Class.

image004

Lansarea blogului se face cu articole despre cele mai noi antrenamente de grup aduse în World Class – Queenax şi Synrgy 360 –, trucuri despre amenajarea dormitorului astfel încât să te odihneşti mai bine, sfaturi pentru cea mai bună dietă de detoxifiere, idei pentru meniuri energizante, sugestii pentru geanta perfectă de sală, un ghid despre cosmeticele multitasking pentru bărbaţi şi cele mai cool gadgeturi care se vor lansa în perioada următoare.

 

În plus, vor exista subiecte de travel, evenimente – nu doar din ţară -, interviuri şi sugestii de ieşit în oraş.

 

Blogul W by World Class poate fi accesat pe www.worldclass.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton