(P) Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley, în cel mai mare concert în aer liber din România

 Florentina Liutic
.

Sâmbătă, 1 august, începând cu ora 19.30, pe plaja dintre Saturn și Venus, cei mai importanți artiști din România, Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley cântă în ceea ce este cel mai mare concert în aer liber din România: Europa FM Live pe Plajă.
SMILEY-LOREDANA-GEORGE-ZAFIU-europa-fm-plaja

Fiecare dintre artiștii din line up-ul celei de-a patra ediții a Europa FM Live pe Plajă (Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley) a anunțat că va celebra această întâlnire cu cel mai numeros public din România într-un spectacol în aer liber, prin recitaluri în care au invitați speciali sau versiuni inedite ale hiturilor lor.

 

Sunt așteptați peste 100.000 de mii de oameni, la un spectacol care va celebra muzica bună pe una dintre cele mai mari scene construite vreodată în țara noastră, dar care promite să ofere spectatorilor emoții speciale chiar și în momentele dintre show-urile artiștilor, precum și momente interactive foarte emoționante sau amuzante cu membrii echipei Europa FM.

 

Dat fiind afluxul de turiști care sunt așteptați la acest concert (anul trecut au fost raportați de politie 100.000 spectatori) CFR a suplimentat trenuri către mare și le oferă călătorilor invitații gratuite sub forma unor cărți poștale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton