„Vânătoarea de spioni” – Ultimul film al regretatului Philip Seymour Hoffman, pe 29 august în România

 Florentina Liutic
.

„Era un actor colosal', spune regizorul Anton Corbijn despre Philip Seymour Hoffman, cei doi lucrând împreună la ultimul film al actorului, înainte de moartea sa tragică.

 

Ecranizare a romanului din 2008 al lui John le Carré – publicat în traducere românească la Editura RAO, cu titlul „Cel mai vânat om din lume' –, filmul „Vânătoarea de spioni' / „A Most Wanted Man' este o poveste contemporană şi cerebrală despre intrigi, rivalităţi, iubire, altruism şi politică, care te ţine în tensiune până la ultima scenă.

 

„Philip era cel mai bun actor de roluri secundare, iar dacă ne uităm doar la rolurile mici pe care le-a avut, fie şi numai acelea îl departajează de cei contemporani cu el. Forţa sa consta în cufundarea totală într-un rol şi lipsa capriciilor. În acelaşi timp, el ura ceea ce iubea; acesta era blestemul său – se autodistrugea în jocul său actoricesc', spune Corbijn.

 

„Vânătoarea de spioni' a fost filmat în totalitate în Germania – 38 de zile în Hamburg, cu încă 2 zile în Berlin la final, în lunile septembrie-octombrie 2012. Însuşi le Carré a vizitat platourile de filmare de câteva ori, susţinând şi încurajând filmul.

 

Filmul „Vânătoarea de spioni' este distribuit de Forum Film.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oi3KL3KJzM8[/youtube]

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton