Trupa Vunk cântă o piesă “pentru cei care au plecat într-Un Nou Univers”

 Florentina Liutic
.

Trupa Vunk a înregistrat pe 30 octombrie, cu câteva ore înainte de tragedia din clubul Colectiv, prima piesă dintr-o serie de live sessions, denumită de Cornel Ilie, liderul trupei, #Rockoritoare.

 

VUNK1

 

Această melodie este acum dedicată celor care au plecat într-Un Nou Univers.

 

In ziua in care Romania s-a schimbat definitiv, pe 30 octombrie, filmam primul cantec din seria noastra de Live Sessions, ‪#Rockoritoare.
Este o versiune emotionanta, in care ne-au ajutat prietenele noastre de la Muse Quartet. Pentru cei care acum sunt intr-Un Nou Univers, sper sa auda de la noi, cei ramasi aici, doar muzica oamenilor, nu si strigatele, judecatile, durerile si nepasarile. Iubeste lumea', scria pe pagina sa de Facebook si Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care a pierdut colegi de scena si prieteni dragi in tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv.

 

Asa cum spune un vers al acestei piese, timpul mereu pe loc a stat' pentru atatea zeci de tineri, victime ale tragediei din Colectiv. Insa Un Nou Univers' este o lume in care fiecare alege sa viseze si sa lupte pentru visurile sale. Suntem datori să încercăm, să îndrăznim să ne împlinim visurile. Oricât de nerealizabile ar părea. Oricât de fanteziste', spune Cornel Ilie si aceasta pentru ca, asa cum spune un alt vers al acestei piese,  zambetul tau nu s-ar fi sters, intr-un alt univers'.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DGrGhvzwi54[/youtube]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton