Trupa Compact lucreaza la un nou album

 Adina Rosetti
.

Trupa Compact a facut un show de zile mari seara trecuta in Garajul Europa FM. Le-au fost alaturi sute de prieteni, care au fredonat hiturile trupei. Printre ei, oameni care si-au trait adolescenta cu piesele lor, dar si multi copii. Momentul emotionant al serii a fost dedicatia pentru regretatul basist al trupei, Teo Peter. 

 

 

 

 

Cativa dintre pusti au venit cu discurile de vinil ale trupei. Intrebati de George Zafiu cum de stiu de Compact, cei mici au raspuns :' De la mama si de la tata'.

 

Un moment special a fost cel in care Paul Ciuci, solistul trupei, a vorbit despre fostul basist Compact, Teo Peter. A marturisit, cu emotie, ca la fiecare concert se gandesc la el si ii dedica cate o piesa, asa cum au facut si aseara , cand au cantat ' Cand ma gandesc la tine'. Emotii si mai mari cand artistul Aidan Andon, cel care realizeaza  Galeria Artistilor in Garajul Europa FM , le-a dat membrilor trupei tabloul pentru a-si pune autograful. Pictura il reprezinta pe Teo Peter privindu-i pe cei patru: Paul Ciuci, Adrian Coco' Tinca, Aurel Lelut' Vasilescu si Andrei Kiseleff.

 

Nu au lipsit piesele consacrate ale trupei Compact- Un alt inceput', Stai cu mine', Esti totul pentru mine' si desigur, Fata din vis', pe care au fredonat-o toti cei din Garaj, piesa despre care Paul Ciuci crede ca a crescut natalitatea in Romania in anii 80, cand a fost lansata. De altfel melodia are o poveste, iar Paul si-a amintit ca pe fata din vis a intalnit-o intr-o zi de noiembrie, in tren: Purta pantofi albastri si mergea acasa, spre Alba Iulia. De atunci nu am mai reusit sa dau de ea'.

 

 

 

Compact are in plan sa lanseze un nou album.' Sa ne placa mai intai noua, apoi o sa puteti asculta prima piesa pe pagina noastra de pe Facebook.'

Concertul s-a incheiat cu Cantec pentru prieteni' , cu multe bisuri si cu promisiunea ca se vor intoarce in Garaj.

 

 

Europa FM Live in Garaj continua, in data de 5 decembrie, cu un concert al Monicai Anghel!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton