(P) 3 dintre cele mai bune destinaţii de Crăciun pentru amatorii de jocuri de noroc

 Sava Elisabeta
.

Crăciunul se apropie cu pași repezi și sărbătorile de iarnă reprezintă mai mult decât un simplu motiv de bucurie și relaxare. Reprezintă clipe de neuitat în compania celor dragi, în timp ce suntem recunoscători pentru un an bun și pentru tot ce-am realizat. Pentru că 2018 a fost un an al schimbărilor, haideți să organizăm ceva inedit pentru petrecerea de Crăciun – haideți să o petrecem în cadrul celor mai bune cazinouri! Știu ce veți spune: De ce să ne îmbarcăm într-o călătorie obositoare, când putem da click aici pentru cei mai buni operatori româneşti?' Haideți să aflăm de ce și poate veți constata că merită, totuși, efortul!

  1.  Statele Unite, Nevada, Las Vegas – trebuie să fie una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, mai ales dacă sunteți un entuziast al cazinourilor. Las Vegas-ul secolului 21 pare desprins din altă lume, gata să va ofere o experiență imersiva în tot ce înseamnă jocuri de noroc. Strălucirea și bogăția acestui oraș sunt greu de descris în cuvinte și nu rămâne decât să vă exersați puterea imaginației, pentru a înțelege ce înseamnă un hotel de 5000 de camere cu 15 restaurante și 9 cluburi, alături de un cazinou imens și multe alte oportunități de distracție. Sau puteți rezerva o cameră acum, pentru că pachetele de cazare dedicate acestui tip de turism sunt mai accesibile că niciodată – dar să luați o hartă din lobby-ul hotelului pentru că, vă rog să mă credeți, veți avea nevoie!
  2.  Renaissance Aruba Resort & Casino – am înțeles, sunteți sătuli de aglomerația, vacarmul și stresul cotidian al orașului. Haideți să încercam o plajă sau, mai bine zis, o … insulă. Domnilor și Doamnelor, cum ar suna să treceți de la – 5 grade Celsius la un confortabil 27 grade Celsius în Aruba, într-un resort unic: Renaissance Resort. Este localizat în inima capitalei Oranjestad, iar dacă nu știți la ce să vă așteptați imaginati-vă o clatorie cu taxi-ul acvatic până la plajele private ticstite cu spa-uri, restaurante, baruri  și alte facilități. 2 cazinouri vă așteaptă, Cristal și Seaport, a căror diversitate se remarcă prin numărul de jocuri de tip slot, ruletă, blackjack, poker și baccarat. Jucați și câștigați în timp ce vă bucurați de muzică live și o atmosferă excelentă în cadrul acestor lounge-uri.
  3.  Macau – Capitala mondială a gambling-ului. Aceste pachete de vacanță sunt mai mult decât tentante, întrucât sunt adresate întregii familii. Copiii se pot juca alături de personajele preferate de la studiourile Dreamworks, cum ar fi Kungfu Panda. Un parc acvatic și un carusel vintage sunt doar un popas în calea unei simulări 4D a unui zbor în compania lui Batman și a mașinilor sale de luptă. Pentru doamne, shopping-ul va fi activitatea principală de relaxare, pentru că Macau este un oraș ticsit de magazine de lux. Pe lângă cele mai bune cazinouri din lume și o varietate de jocuri ce nu poate fi descrisă în cuvinte, aveți o sumedenie de atracții turistice la îndemână, grație influenței portugheze.

Anul ăsta vă datorați o perioadă de relaxare. Ați muncit din greu și cred că v-ați cam săturat de stat într-un loc. Dacă nu aveți planuri deja făcute, luați în calcul o escapadă într-una din cele mai bune destinații de Crăciun, mai ales dacă jocurile de cazinou sunt hobby-urile dumneavoastră – nu veți regreta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton