Escapadă de toamnă în Paralia Katerini

 Alina Dan
.

Cea mai prietenoasă gazdă de pe Riviera Olimpului te așteaptă să o descoperi în ultimele zile de vară când vremea este perfectă pentru relaxare, înot și excursii în împrejurimile pline de splendoare. Paralia Katerini se laudă cu o plajă de 3 km ce poartă distincția de Blue Flag pentru nisipul fin, facilitățile turistice excelente și apele calme și curate.

În plus, distanța este una relativ mică față de importantele atracții ale regiunii Pieria, prilej excelent chiar și pentru vizite culturale, istorice sau spirituale.

Profită de oferta Ultra Last Minute pregătită de turoperatorul Europa Travel și descoperă Paralia Katerini într-un sejur de 6 nopți cu autocarul la tarife accesibile începând cu 99 euro + 329 lei/persoană – valabil pentru plecarea din 5 septembrie!

Activități relaxante în Paralia Katerini

Orașul Katerini te întâmpină cu o atmosferă tipic grecească, mai ales în această perioadă când numărul turiștilor străini este ceva mai mic decât în plin sezon estival, astfel că te poți bucura de plimbări relaxante pe faleza înțesată de taverne pescărești.

Mergi până la Biserica albă Agia Paraskevi aflată fix pe marginea golfului Thermaic, fă shopping în centrul stațiunii renumit pentru magazinele sale de prestigiu unde se vând de la produse tradiționale la blănuri naturale sau pur și simplu relaxează-te la plaja scăldată de apele cristaline ale Mării Egee.

Excurii opționale în împrejurimi

Dacă îți plac excursiile în descoperirea comorilor istorice, Europa Travel îți propune un tur opțional în Atena, unde vei urca pe Stânca Sacră ce păstrează cele mai importante Acropole Antice.

Vestitul complex de temple clasice ocupă circa 3 ha, dintre care cel mai de seamă edificiu este Parthenonul ridicat în secolul al V-lea și cel mai cunoscut este Templul Erehteion cu sculpturile numite 'Cariatide'.

În vecinătatea stațiunii Paralia Katerini se află și pitorescul Edessa, un oraș străbătut de numeroase izvoare și cascade de la care și-a primit supranumele de Orașul Apelor, cu o istorie fulminantă și o atmosferă tihnită.

În plus, dacă vrei să te regăsești spiritual, Paralia este un bun punct de plecare în excursii opționale spre Meteora – o cetate monahală dintre stânci cu mănăstiri suspendate între cer și pământ deasupra Văii Tesalia și a orășelului Kalambaka.

de Mădălina Isar

Sursa foto:flickr.com

Ultra Last Minute Sejur Paralia Katerini

Hotel Orea Eleni 3* – tarife de la 99 euro + 339 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport autocar, asistenta turistica.*Oferta Speciala valabila pentru plecarea din 5 septembrie. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton