Thailanda

 Revista VIVA
.
„Sawasdee, adica „Buna ziua sau „La revedere. Acesta este salutul pe care trebuie sa-l stiti atunci cand mergeti in Thailanda, „tara miilor de zambete, una dintre cele mai exotice destinatii din sud-estul Asiei.

Aici, traditia si cultura coexista cu modernismul, luxul si extravaganta. Din noiembrie pana in februarie este asa-numita „vara uscata, perioada perfecta pentru o vacanta in Thailanda. Incepand din februarie, caldura este prea puternica, iar umiditatea – foarte mare.

Unde mergem?

Cel mai bine ar fi ca in Thailanda sa calatoriti cu Tez Tour, compania care v-a pregatit cateva oferte speciale pentru aceasta destinatie. Bangkok este, ca orice capitala, un oras zgomotos, cu multe magazine, restaurante si hoteluri de lux. Phuket sau „Perla Sudului, cea mai mare dintre insulele Thailandei, a devenit celebra prin lagunele sale spectaculoase, falezele calcaroase si plajele: Kata Beach sau Nai Yang Beach. Statiunea Pattaya e cea mai cautata, pentru ca aici puteti face schi nautic, wind surf sau golf, dar si pentru viata de noapte intensa. La shopping, puteti merge la Royal Garden Shopping Plaza.

Thailanda Thailanda

Unde stam?

Ca in orice tara in care turismul este foarte dezvoltat, si in Thailanda veti gasi hoteluri dintre cele mai luxoase. De exemplu, Aquamarine Resort Deluxe (4 stele) din statiunea Phuket, langa Kamala Beach, Avantik Boutique Hotel (4 stele) in partea de sud a plajei Patong Phuket sau Amari Coral Beach Resort (4 stele). Aici aveti la dispozitie doua piscine, o sala de fitness, mai multe restaurante, dar si un centru de scufundari pentru turistii care vor sa vada coralii.

Thailanda Thailanda

Cod de bune maniere

Dupa ce v-ati cazat, e bine sa stiti câteva lucruri despre cultura thailandezilor. Imbratisarile si sarutul in public sunt inacceptabile. A pasi peste cineva sau peste mancare este considerata o insulta foarte grava. Si niciodata sa nu luati o carte la plaja, pentru ca veti fi tentati sa o asezati pe nisip. In Thailanda, cartile sunt considerate documente sacre si nu se pun niciodata pe jos.

Claudia Cosma.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton