(P) Staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, excelente pentru turism balnear şi recreativ

 Florentina Liutic
.

 

Staţiunea Eforie, alcătuită din localităţile Eforie Nord şi Eforie Sud, este o destinaţie splendidă de vacanţă pe litoralul Mării Negre, un loc pitoresc în care să-ţi petreci un concediu relaxant, pe plaje întinse şi curate, departe de agitaţia staţiunilor mai populare, unde familiile cu copii şi tinerii dornici de relaxare se vor simţi în largul lor.

viva.Eforie Nord si Sud1

Tratamente curative în Eforie

Staţiune cu regim balneoclimateric permanent, Eforie Nord este cunoscută pentru lacul Techirghiol şi ale sale proprietăţi curative ale nămolului, astfel că acesta este locul ideal în care să îmbini tratamentele cu relaxarea. Bazele de tratament din staţiune tratează cele mai diverse afecţiuni, de la cele respiratorii şi dermatologice până la obezitate, reumatism, sterilitate sau boli ale sistemului nervos. Infrastructura bine dezvoltată a bazei include numeroase piscine şi terenuri de sport. Centre de sănătate vei găsi și în Eforie Sud. Astfel de cure se pot face La Băile Reci, în apropiere de lacul Techirghiol, unde se pune accentul pe tratamentele cu apă sărată.

Plaje cu nisip mai fin decât mătasea

Staţiunea Eforie s-a reinventat, astfel că în ultimii ani a început să atragă tot mai mulți turiști datorită preţurilor mici. Plaja staţiunii Eforie Nord, întinsă pe o lungime de aproximativ 3 km, cu o lăţime ce variază între 20 şi 100 metri, este mărginită în partea de nord de o faleză de peste 30 metri, ideală pentru plimbări romantice la apusul soarelui, pictat în cele mai frumoase culori. Intrarea în apă este lină, în cele mai multe locuri cu nisip fin, iar în alte zone cu pietriş, aşa că şi cei mici se vor simţi excelent în această vacanţă şi cu greu îi vei mai scoate din apă.

De Geanina Ichim

Curse turistice cu autocarul – Litoralul Românesc. Bilete începând de la 1 euro (fără tva) pe sens. În premieră, acum poți achita călătoria și prin SMS la numărul 7470. Detalii pe www.mementobus.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton