Singapore

 Revista VIVA
.
Singapore este un oras care nu seamana cu niciun altul. Dinamic, plin de contraste, amplasat strategic, fascinand prin atractiile sale culturale, acesta este locul in care Occidentul si Orientul isi dau mana.

Singapore este o insula principala, inconjurata de alte nu mai putin de 63 de insule mai mici, si una dintre cele mai interesante destinatii de vacanta. Daca vreti sa aveti parte de cateva zile si nopti de neuitat, trebuie sa incercati macar o parte dintre tentatiile acestui oras.

Singapore

Cazati-va la Gallery Hotel sau Hotel 1929 aflat in Chinatown si renumit pentru decorul sau original si cu siguranta relaxarea va fi totala. O plimbare pe plaja este absolut obligatorie, iar ca sa simtiti specificul locului, degustati fructele de mare chiar pe nisip, asa cum fac locuitorii orasului. Crabii si crevetii vor fi un meniu absolut delicios.

Singapore

Oferiti-va un masaj relaxant in gradinile luxuriante ale SPA Botanica, unul dintre cele mai mari centre termale din Asia, iar dupa aceea puteti urca la etajul 69 al Swissotel The Stamford sa beti un ceai si sa descoperiti o priveliste care va va taia rasuflarea.

Singapore

Seara puteti sa mergeti la unul dintre spectacolele de teatru desfasurate pe Esplanade Theatre on the Bay, iar dupa aceea bucurati-va de „o sedinta de shopping la Mustafa Centre, deschis non-stop. Veti gasi ceva care sa va placa, mai ales ca puteti alege dintre nu mai putin de 120.000 de produse, apartinand celor mai cunoscute branduri.

Wayang si templele budiste

In timpul vacantei la Singapore puteti merge la un spectacol complet diferit de tot ceea ce ati vazut pana atunci. Wayang este o opera in mandarina sau intr-unul dintre numeroasele dialecte chineze. Costumele si accesoriile extrem de elaborate fac din wayang o experienta unica. Nu plecati din Singapore fara a vizita unul dintre templele budiste.

Andreea Raicu: „Am fost la Singapore de doua ori, ultima data chiar la inceputul acestui an, si mi-a placut mult. Este un oras foarte frumos in care coexista mai multe culturi. Sunt atatea locuri care merita vizitate! Nu ratati zonele de restaurante, cartierul China Town si Night Safari, un parc zoo imens ce va ofera ocazia sa vedeti jungla tropicala.

Foto: http://www.sg/sitemap.htm

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton