"Si caii sunt verzi pe pereti" la KINObservator

 Adina Rosetti
.

Vineri, 16 noiembrie, de la ora 19:00, Sala Union a Cinematecii Romane  gazduieşte proiecţia filmului românesc „Si caii sunt verzi pe pereti” (2012), urmata de o discuţie cu Dan Chisu (regizor, scenarist şi producator), directorul de imagine Ovidiu Gyarmath, actorii Adrian Titieni, Ionut Visan, Anca Florescu si Tudor Smoleanu.

 

Dan Chisu la premiera filmului

 

 

Este cel de-al doilea eveniment din cadrul KINObservator-ului, dupa succesul primului eveniment din serie, cand Sala Union s-a dovedit neincapatoare pentru spectatorii veniti sa vada filmul „Dupa dealuri” si sa discute cu regizorul Cristian Mungiu.

 

In filmul lui Dan Chisu se impletesc doua fire nerative: povestea unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogati, si povestea a doi adulti, care, din cauza lipsei lor de cunostinte atunci cand vine vorba de tehnologia moderna, sunt pacaliti de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierd toate economiile lor. Povestile se intalnesc la sfarsit, cand se pierde orice speranta si refuza singura lor sansa de a se imbogati.

 

Premiera filmului „Si caii sunt verzi pe pereti'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton