„Profesorul de fericire” de Ciprian Enea. Doar cu revista Unica, ediţia de martie.

 Florentina Liutic
.

V-ar plăcea să călătoriţi în toate colţurile lumii? Dar să câştigaţi un milion de euro? Ei bine, Ciprian Enea a reuşit să le facă pe amândouă (în acelaşi timp!) şi ne povesteşte şi nouă cum stă treaba cu „banii aduc fericirea  vs. „banii nu aduc fericirea, dar numărul lor da  în cartea sa, „Profesorul de fericire. Cum câştigi un milion de euro călătorind  (Ed. Rao).

 

Ciprian Enea - Profesorul de fericireDupă opt ani în presa de investigaţie, Ciprian Enea s-a reorientat către adevărata sa pasiune, călătoriile, a fondat o companie specializată pe promovare în industria turismului şi a început să viziteze întreaga lume, devenind primul român care a realizat un Top al celor mai frumoase 100 de ţări ale lumii.

 

Volumul este un jurnal de călătorie, în care autorul  povesteşte despre unele dintre cele mai interesante ţări vizitate şi dezvăluie cum a făcut un milion de euro în industria de turism. O carte actuală, utilă, despre visurile, angoasele şi gândurile care-l frământă pe oricare dintre noi, despre puterea fiecăruia de a fi ceea ce-şi propune şi, mai ales, despre capcanele care ni se ivesc în cale . „Sunt plătit ca să trăiesc cele mai frumoase vise ale oamenilor, declară  Ciprian Enea, şi nu putem decât să sperăm ca povestea lui să devină o sursă de inspiraţie şi pentru noi…

 

 

 

 

 

 

Cumpără cartea lui Ciprian Enea, doar cu revista Unica, ediţia de martie.

Preţ special: 17.99 lei

 

Unica

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton