Primele macarons din România cu ingrediente exclusiv naturale

 Adina Rosetti
.

La Madame Lucie, toamna aduce o premiera pentru iubitorii de macarons: cel mai colorat si parfumat desert frantuzesc isi rafineaza reteta, integrand arome si coloranti exclusiv naturali. Madame Lucie devine, astfel, primul producator local de macarons si printre putinii din lume care folosesc doar ingrediente naturale.

 

 

Incepand din septembrie, amatorii pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, impartite in doua game de produse. In gama clasica se regasesc arome apetisante de ciocolata neagra din sumatra, trandafir, zmeura, fistic, vanilie, lamaie, cafea braziliana, cocos si ciocolata-banana. Colectia gourmet aduce noi combinatii rafinate: trufe si nuca, ispahan, piersici si caise, mango si fructul pasiunii, yuzu si menta, portocale rosii si ghimbir, dar si noi arome florale: bergamota, flori de portocal si irezistibila iasomie.

 

 

Les macarons multicolore, cu gust intens si parfumat, au devenit compania perfecta pentru o ceasca de cafea, un ceai aromat sau o sampanie fina. Madame Lucie a creat, inca de la inceput, o reteta perfect echilibrata, cu o textura placuta, folosind ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. Dar pentru ca un desert nu merita sa fie altfel decat exceptional, aromele si culorile naturale desavarsesc reteta originala a doamnei Lucia. Testate si savurate de cunoscatori francezi, noile macarons sunt disponibile incepand din septembrie in boutique-urile Madame Lucie din Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Ploiesti.

VanilieVanilie

Foto: PR 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton