Premieră în Delta Dunării: plătești o zi și stai tot sejurul!

 Stamen Diana
.

Paradis parte din patrimoniul UNESCO, Delta Dunării a rămas neschimbată în ciuda dezvoltării turismului. Mii de vizitatori străini aleg să descopere rezervația în fiecare an, atrași de sălbăticie, de atmosfera tradițională și de preparatele cu specific lipovenesc pregătite aici. 

Reduceri de până la 65% la vacanțele în Delta Dunării

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru anul viitor, îți poți rezerva acum un sejur în deltă de la Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol cu reducere de până la 65%. În plus, complexul a pregătit și o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive, la tarife începând de la 429 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul!'

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii. 

Locul unde să evadezi la primăvară!

Plimbările cu lotca pe canalele mozaicate cu nuferi, iriși de baltă și lotuși, sesiunile de birdwatching, relaxarea pe plajă sau pescuitul din barcă … rămân activitățile preferate ale turiștilor ce ajung în Delta Dunării.

Adevărat muzeu al naturii, Delta Dunării este locul unde trăiesc peste 320 de specii de păsări  (reprezentând aproximativ 81% din avifauna României), circa 1800 de tipuri de copaci și plante și 133 de specii de pești. Tot aici, își au adăpostul speciile de mamifere Mustrella Lutreola și Lutra Lutra, întâlnite în foarte puține locuri din lume. Savurează farmecul deltei în plimbări scurte cu barca pe lacuri și canale, dar și pe distanțe mai lungi în căutarea monumentelor naturii. 

Dacă ești pasionat de drumeții mergi la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală a Europei, cunoscută pentru caii sălbatici, dunele de nisip (ce îți vor da impresia că te afli în deșert), păturile de vinețele și stejarii seculari de care stau agățate liane grecești.

Delta Dunării este gazda celor mai frumoase plaje sălbatice de pe litoralul Mării Negre. Pentru răsfăț la soare poți alege o excursie la Sulina, singurul oraș din țară care are port atât la fluviu, cât și la mare, și la Sfântu Gheorghe, localitatea cu farmec pescăresc aflată la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră. 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton